Jump to content

[Stiri] VIDEO. Lora, într-o nouă reclamă Betano. A devenit şi imagine a cazinoului


愛 SilverFang

Recommended Posts

VIDEO. Lora, într-o nouă reclamă Betano. A devenit şi imagine a cazinoului

Lora apare în cea mai recentă reclamă Betano. Cântăreaţa a fost anunţată şi noul ambasador al brandului de pariuri sportive. 

Publicitate
„Startul noii colaborări este marcat de două evenimente importante pentru brand – lansarea noului spot publicitar dedicat promovării ofertei din cazinoul online şi campania promoţională Calendarul începutului de an”, spun oficialii cazinoului.  


De notat că spotul a fost făcut in-house, de echipa Betano. 

Noua campanie va fi atât pe posturile TV din România, cât şi online, iar spotul TV reprezintă prima apariţie a Lorei ca ambasador oficial. Nu este singura vedetă care îşi asociază imaginea cu industria de pariuri. Ruby este imaginea Princess Casino, iar Daniela Crudu a Efbet. 

„Am primit cu deschidere propunerea Betano de a deveni ambasadorul platformei de cazinou online a brandului. Activând şi eu în sfera divertismentului, ne-a fost foarte uşor să ne identificăm valorile comune – calitate, performanţă, diversitate.

Sper să îi inspir pe cât mai mulţi pasionaţi de lumea cazinoului online să descopere multiplele posibilităţi de petrecere a timpului liber într-un mediu sigur, cu jocuri pentru toate gusturile şi preferinţele”, spune Lora. 

 

  • Sad 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines