Jump to content

[Stiri] Primul loc pe Netflix, în România: Complet necunoscuţi, filmul lui Octavian Strunilă


愛 SilverFang

Recommended Posts

VIDEO. Primul loc pe Netflix, în România: Complet necunoscuţi, filmul lui Octavian Strunilă

 Complet Necunoscuţi, primul film regizat de Octavian Strunilă, a stârnit curiozitatea românilor. La nici o săptămână de la intrarea pe Netflix, pelicula a ajuns rapid în topul celor mai vizualizate în ţara noastră.

Publicitate
Titlul apare chiar pe primul loc astăzi, într-un top zilnic publicat de Netflix. A fost sus şi zilele trecute, peste titluri ca Don't Look Up, cu Leonardo DiCaprio, sau The Lost Daughter.

Clasamentul se schimbă zilnic pe platformă. 

În Complet Necunoscuţi regăsim şi actori din Las Fierbinţi: Leonid Doni (Robi, din Las Fierbinţi) şi Anca Dumitra (Gianina, din acelaşi serial).


E un film savuros, „cu telefoanele pe masă!". Scenariul, pe scurt:

Într-o seară la un pahar de vin, 7 prieteni (soţ-soţie, iubiţi, amici), intră într-un joc periculos: pun telefoanele pe masă şi hotărăsc ca la tot ce primesc în acea seară, telefoane, mesaje, mail-uri, să răspundă pe speaker sau să citească cu voce tare. De aici... totul o ia razna.

De ce este „de Cartea Recordurilor?"

Lungmetrajul „Complet Necunoscuţi” este varianta românească a filmului record „Perfetti Sconosciuti”, de Paolo Genovese, ecranizat în peste 20 de ţări. Pe Netflix găsiţi şi varianţa din Franţa, cu titlul "Nimic de ascuns"

 

Link to comment
Share on other sites

  • taken locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines