Jump to content

[Stiri] Dan Turturică numeşte un nou şef interimar la TVR 1, în locul lui Eduard Dârvariu


愛 SilverFang

Recommended Posts

tvr.jpg?width=730

Interimar nou la conducerea TVR 1. Dan Turturică, noul şef al TVR, a făcut o nouă numire interimară la conducerea TVR 1.

Publicitate
Este vorba despre Ruxandra Ţuchel, producător tv în cadrul Departamentului TVR 1, Direcţia Programe, potrivit unui anunţ intern obţinut de Paginademedia.ro.

Ţuchel vine pe funcţia ocupată, timp de mai mulţi ani, de Eduard Dârvariu, care a fost numit tot interimar, dar de către fosta şefă a TVR, Doina Gradea.

Amintim că Dan Turturică a fost numit, de către Parlament, la şefia TVR pe 15 noiembrie 2021.
Ruxandra Ţuchel lucrează  la TVR încă din 1994. Cel mai recent, a produs emisiunea Referendum, prezentată de Mihai Rădulescu.

De-a lungul timpului s-a ocupat de mai multe emisiuni, în calitate de redactor, realizator sau producător, dar a avut şi funcţii de conducere în cadrul diferitelor structuri ale TVR, printre care amintim că a fost coordonator la Casa de Producţie TVR şi director al proiectului TVR Cinema.

A fost producător la matinalul TVR 1 (perioada 1997 - 1999), al campaniei Restaurare (2009), producător al campaniei Premiile TVR Cultural (2011- 2012), al programului Teatru pentru toţi (2010) şi producător al Galei Uniter (din 1998 până în prezent).

De-a lungul timpului a lucrat la zeci de proiecte ale TVR, printre care Robingo (unde a fost redactor), Dintre sute de catarge, Gări de poveste, Portret de secol (o istorie televizată a Războiului Rece), Dispăruţi fără urmă sau Referendum.

A fost şi realizator al mai multor documentare difuzate in cadrul seriilor TV Rezistenta prin Cultură, Ora regelui, Dosar România, După 25 de ani, Căderea Cortinei de Fier.

În perioada martie - iulie 2020 a fost editor la Departamentul Ştiri al TVR.

 

Link to comment
Share on other sites

  • taken locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines