Dark Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Salut. Administratia ELDERS doreste sa-si mareasca echipa, prin urmare am pus la bataie : 10 grade de MODERATOR 5 grade de DESIGNER Conditii : Sa ai un comportament si un limbaj adecvat. Varsta minima pentru a putea aplica pentru oricare din cele 2 functii - 15 ani. Seriozitate maxima in situatiile unde necesita acest lucru, dar in rest dorim colegi funny, amabili si cu simtul umorului. Un minim de experienta de cel putin 6 luni in domeniul pentru care doresti sa aplici. Un minim de topicuri & postari de 10/zi, si moderat cu simt de raspundere categoria primita. Cererea se va realiza printr-un reply la acest topic, cu unul din cele 2 modele de mai jos completat Moderator : Nume real : Varsta : Motivul pentru care doresti sa aplici? : Cata experienta aveti in domeniu? Ai citit regulamentul? (cuvant cheie*) : Categoria dorita spre moderare ? : Designer : Nume real : Varsta : Motivul pentru care doresti sa aplici? : Cata experienta aveti in domeniu? : Ai citit regulamentul? (cuvant cheie*) : Ce aplicatii Adobe folosesti cel mai mult? : O lucrare cu watermark-ul ELDERS/WWW.ELDERS.RO ( + screenshot PSD ) : 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roindecent Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Nume real : Devid T. Varsta : 27 Motivul pentru care doresti sa aplici? : Îmi place sa mentin ordinea si sa ma implic cât mai mult în diferite proiecte. Cata experienta aveti in domeniu? Am administrat si moderat diferite forumuri; joc Counter-Strike de ca. 13 ani iar pe vremea aia prezenta si implicarea pe forum era obligatorie. Sper ca destula. Ai citit regulamentul? (cuvant cheie*) : parfum Categoria dorita spre moderare ? : Unde considerati ca este nevoie 🙂 Quote CONTACT: STEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Posted January 10, 2022 Author Share Posted January 10, 2022 On 1/10/2022 at 8:10 PM, roindecent said: Nume real : Devid T. Varsta : 27 Motivul pentru care doresti sa aplici? : Îmi place sa mentin ordinea si sa ma implic cât mai mult în diferite proiecte. Cata experienta aveti in domeniu? Am administrat si moderat diferite forumuri; joc Counter-Strike de ca. 13 ani iar pe vremea aia prezenta si implicarea pe forum era obligatorie. Sper ca destula. Ai citit regulamentul? (cuvant cheie*) : parfum Categoria dorita spre moderare ? : Unde considerati ca este nevoie 🙂 Acceptat 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kallaj Posted February 13, 2022 Share Posted February 13, 2022 Nume real :Stefan Varsta :15 Motivul pentru care doresti sa aplici? :motivul este pentru ca vreau sa ajut aceasta comunitate cat mai mult Cata experienta aveti in domeniu?destul de multa Ai citit regulamentul? (cuvant cheie*) :Parfum Categoria dorita spre moderare ? :Unde considerati ca as fi de fi de folos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Posted February 13, 2022 Author Share Posted February 13, 2022 On 2/13/2022 at 5:00 PM, Kallaj said: Nume real :Stefan Varsta :15 Motivul pentru care doresti sa aplici? :motivul este pentru ca vreau sa ajut aceasta comunitate cat mai mult Cata experienta aveti in domeniu?destul de multa Ai citit regulamentul? (cuvant cheie*) :Parfum Categoria dorita spre moderare ? :Unde considerati ca as fi de fi de folos Acceptat, te astept pe TS3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bTM. Posted February 24, 2022 Share Posted February 24, 2022 Nume real : Iulian Varsta : 20 Motivul pentru care doresti sa aplici? : Sa ajut comunitatea ! Cata experienta aveti in domeniu? : Sunt cativa ani , doar ca am avut o maricica pauza Ai citit regulamentul? (cuvant cheie*) : Parfum Ce aplicatii Adobe folosesti cel mai mult? : PS6 O lucrare cu watermark-ul ELDERS/WWW.ELDERS.RO ( + screenshot PSD ) : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Posted February 24, 2022 Author Share Posted February 24, 2022 On 2/24/2022 at 7:01 AM, bTM. said: Nume real : Iulian Varsta : 20 Motivul pentru care doresti sa aplici? : Sa ajut comunitatea ! Cata experienta aveti in domeniu? : Sunt cativa ani , doar ca am avut o maricica pauza Ai citit regulamentul? (cuvant cheie*) : Parfum Ce aplicatii Adobe folosesti cel mai mult? : PS6 O lucrare cu watermark-ul ELDERS/WWW.ELDERS.RO ( + screenshot PSD ) : Acceptat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IoNuTzz Posted March 8, 2022 Share Posted March 8, 2022 (edited) Nume real : Ion Varsta : 16 Motivul pentru care doresti sa aplici? : As dori sa ma implic in acest proiect si sa ajut comunitatea Cata experienta aveti in domeniu? : Foarte buna am administrat mai multe site-uri Ai citit regulamentul? (cuvant cheie*) : parfum Categoria dorita spre moderare ? : Unde considerati ca este nevoie Edited March 9, 2022 by IoNuTzz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Posted March 9, 2022 Author Share Posted March 9, 2022 On 3/8/2022 at 10:20 PM, IoNuTzz said: Nume real : Ion Varsta : 16 Motivul pentru care doresti sa aplici? : As dori sa ma implic in acest proiect si sa ajut comunitatea Cata experienta aveti in domeniu? : Foarte buna am administrat mai multe site-uri Ai citit regulamentul? (cuvant cheie*) : parfum Categoria dorita spre moderare ? : Unde considerati ca este nevoie Respins, ai cont de 2 zile pe forum si nu vad niciun interes in a face topicuri la categorii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
taken Posted April 5, 2022 Share Posted April 5, 2022 Nume real : Robert Alexandru Varsta : 15 ( 5 luni) Motivul pentru care doresti sa aplici? : vreau sa ajut forumul Cata experienta aveti in domeniu? 1 an jumate Ai citit regulamentul? (cuvant cheie*) : parfum Categoria dorita spre moderare ? : Gaming Quote CONTACT ME FOR PROBLEMS AND QUESTIONS | CONTACTATI-MA PENTRU PROBLEME SI INTREBARI Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickeD Posted April 6, 2022 Share Posted April 6, 2022 On 4/5/2022 at 8:03 PM, taken said: Nume real : Robert Alexandru Varsta : 15 ( 5 luni) Motivul pentru care doresti sa aplici? : vreau sa ajut forumul Cata experienta aveti in domeniu? 1 an jumate Ai citit regulamentul? (cuvant cheie*) : parfum Categoria dorita spre moderare ? : Gaming Quote PANEL.ELDERS.RO Discord - WickeD#0272 TeamSpeak3 - WickeD TikTok - @go.elders.ro Instagram - caduclaudiu CONTACT - PM | STEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
HIP Posted April 19, 2022 Share Posted April 19, 2022 Nume real : Gabi Varsta : 21 Motivul pentru care doresti sa aplici? : Imi place sa postez chestii despre League of Legends Cata experienta aveti in domeniu? : Nu am dar invat repede Ai citit regulamentul? (cuvant cheie*) : parfum Categoria dorita spre moderare ? : Gaming -> League of Legends 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickeD Posted April 19, 2022 Share Posted April 19, 2022 chiar daca nu ai experienta te cunosc si stiu ca o sa faci o treaba buna ! Welcome to STAFF ! 1 Quote PANEL.ELDERS.RO Discord - WickeD#0272 TeamSpeak3 - WickeD TikTok - @go.elders.ro Instagram - caduclaudiu CONTACT - PM | STEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
bGd. Posted May 15, 2022 Share Posted May 15, 2022 Nume real : Bogdan S. Varsta : 28 Motivul pentru care doresti sa aplici? : Sa ajut comunitatea cu ceva noutati Cata experienta aveti in domeniu? : Nu am dar invat repede Ai citit regulamentul? (cuvant cheie*) : parfum Categoria dorita spre moderare ? : Oricare este disponibila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickeD Posted May 16, 2022 Share Posted May 16, 2022 discutam diseara pe teamspeak3 categoria pe care o vei modera . Quote PANEL.ELDERS.RO Discord - WickeD#0272 TeamSpeak3 - WickeD TikTok - @go.elders.ro Instagram - caduclaudiu CONTACT - PM | STEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesquik Posted May 16, 2022 Share Posted May 16, 2022 Nume real :Ion Varsta :22 Motivul pentru care doresti sa aplici? :Sa ridicam comunitatea la un nivel cat mai inalt.. )) Cata experienta aveti in domeniu? Destula Ai citit regulamentul? (cuvant cheie*) :Parfum Categoria dorita spre moderare ? :Tehnologie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRATOS Posted May 17, 2022 Share Posted May 17, 2022 On 5/16/2022 at 4:23 AM, Nesquik said: Nume real :Ion Varsta :22 Motivul pentru care doresti sa aplici? :Sa ridicam comunitatea la un nivel cat mai inalt.. )) Cata experienta aveti in domeniu? Destula Ai citit regulamentul? (cuvant cheie*) :Parfum Categoria dorita spre moderare ? :Tehnologie acceptat, succes la moderat ! Quote steam #𝓟𝓮𝓵𝓾𝔃𝓪 𝓜𝓪𝓻𝓲𝓷ă Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ady1 Posted May 17, 2022 Share Posted May 17, 2022 Nume real : Adrian Varsta : 19 Motivul pentru care doresti sa aplici? : Sa ajut membri noi Cata experienta aveti in domeniu? Destul de buna Ai citit regulamentul? (cuvant cheie*) : Parfum Categoria dorita spre moderare ? : Unde e nevoie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRATOS Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 14 hours ago, Ady1 said: Nume real : Adrian Varsta : 19 Motivul pentru care doresti sa aplici? : Sa ajut membri noi Cata experienta aveti in domeniu? Destul de buna Ai citit regulamentul? (cuvant cheie*) : Parfum Categoria dorita spre moderare ? : Unde e nevoie acceptat, categoria gaming! Quote steam #𝓟𝓮𝓵𝓾𝔃𝓪 𝓜𝓪𝓻𝓲𝓷ă Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tokageroh Posted June 8, 2022 Share Posted June 8, 2022 Nume real : Dominic Varsta : 23 Motivul pentru care doresti sa aplici? : Timp Liber Cata experienta aveti in domeniu? : 1 An (comunitatea Best4You) Ai citit regulamentul? (cuvant cheie*) : Parfum Categoria dorita spre moderare ? : La Nevoie . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.JohnnySins Posted June 8, 2022 Share Posted June 8, 2022 6 hours ago, Tokageroh said: Nume real : Dominic Varsta : 23 Motivul pentru care doresti sa aplici? : Timp Liber Cata experienta aveti in domeniu? : 1 An (comunitatea Best4You) Ai citit regulamentul? (cuvant cheie*) : Parfum Categoria dorita spre moderare ? : La Nevoie . , categoria multimedia. Spor la moderat! Quote CSGO.ELDERS.RO Contact: Steam Discord: Mr.JohnnySins#2253 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vld go.elders.ro Posted July 17, 2022 Share Posted July 17, 2022 Nume real :Ovidiu Varsta :15 Motivul pentru care doresti sa aplici? :sa ma ocup de server si sa fac sa fie bbine Cata experienta aveti in domeniu?am mai fost si pe alte sv asa ca am 80% Ai citit regulamentul? (cuvant cheie*) :parfum Categoria dorita spre moderare ? :unde credeti ca pot fi de folos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Posted July 17, 2022 Author Share Posted July 17, 2022 2 hours ago, Vld go.elders.ro said: Nume real :Ovidiu Varsta :15 Motivul pentru care doresti sa aplici? :sa ma ocup de server si sa fac sa fie bbine Cata experienta aveti in domeniu?am mai fost si pe alte sv asa ca am 80% Ai citit regulamentul? (cuvant cheie*) :parfum Categoria dorita spre moderare ? :unde credeti ca pot fi de folos Ai gresit categoria, aici e cerere de moderator pentru forum, https://elders.ro/forum/forum/456-csgo-»-go/ aici ai categoria serverului GO.ELDERS.RO. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebytza Posted October 22, 2022 Share Posted October 22, 2022 (edited) Nume real :Sebastian Varsta :15 Motivul pentru care doresti sa aplici? :Sa ajut comunitatea Cata experienta aveti in domeniu?: Aproximativ 2 ani in moderating Ai citit regulamentul? (cuvant cheie*) : parfum Categoria dorita spre moderare ? :gaming Edited October 22, 2022 by Sebytza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Posted October 22, 2022 Author Share Posted October 22, 2022 7 hours ago, Sebytza said: Nume real :Sebastian Varsta :15 Motivul pentru care doresti sa aplici? :Sa ajut comunitatea Cata experienta aveti in domeniu?: Aproximativ 2 ani in moderating Ai citit regulamentul? (cuvant cheie*) : parfum Categoria dorita spre moderare ? :gaming Acceptat, o saptamana in probe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts