Jump to content

[ STIRI ] - PUBG Battlegrounds - free to play ?!


roindecent

Recommended Posts

kurh0Qx.jpg

 

 

 

Playerunkown's Battlegrounds s-a transofrmat din buy-to-play în free-to-play

 

Despre:  PUBG-ul face parte din categoria de jocuri sigle- / multiplayer games. Poti lupta singur sau în diferite echipe iar obiectivul este supravietuirea! Pe lânga o grafica pretentioasa si opt mape jocul dispune de multe modele de arme care pot fi gasite pâna si în viata reala. 

 

Dupa aproape 5 ani de la lansare Battle-Royal va trece la free-to-play, jocul costând pâna in momentul de fata 29,99 Euro. De ce spun pâna în momentul de fata, când jocul este gratis chiar din aceasta dimineata ( 11.01.2022 ) ? 

Data schimbarii era una oficiala, anuntata chiar de la sfârsitul anului trecut, aceasta fiind 12.01. - Nerabdarea gamerilor si al productiei dând planurile putin peste cap, jocul a fost transformat in free-to-play cu 24 ore înainte de "termen". 

 

Unul dintre motivele concrete de schimbare: CEO-ul Krafton ( CH Kim ) sustine ca jocul a crescut semnificativ de când a fost adus în Early Access si considera ca ofera una dintre cele mai bune valori în domeniul jocurilor fie ca este vorba despre cele opt harti unice ale jocului, despre functiile actualizate constant s.a.m.d.  

Întrebarea retorica pusa în interviu la anuntarea FREE-to-PLAY a fost: Daca atunci când jocul costa 29,99 EUR a fost un succes, unde se va ajunge când v-a fi gratis ? 

 

Dupa multe argumente PRO si CONTRA staff-ul ( productia ) a luat decizia finala: 

Pentru gamerii fideli care vor în continuare sa se bucure de linistea si complexitatea jocului, a fost înfiintat Battlegrounds-Plus ( asa numitul PRIME al jocului ) care costa 12,99 EUR. 

Exista beneficii pentru cei ce acceseaza acest PRIME ca de ex. 1.300 G-COIN bonus, Modul de clasare, obiecte "in-game" gen setul de camouflaj al capitanului plus înca alte câteva abilitati. 

Nu trebuie sa uitam de securitatea VAC a jocului, care momentan este una foarte buna dar cu siguranta dupa acest "update" v-a scadea, cheaterii devenind probabil o problema majora - acesta fiind un aspect negativ dupa aceasta schimbare. 

 

În concluzie: Jocul este free-to-play pentru cei care nu vor sa scoata înca 13,99 EUR din buzunar pentru a-si achizitiona un "cont prime" ! 

 

YIj0rBx.png

Sursa: Link 1 Link 2 // STEAM

  • Like 1
  • Sad 2

CONTACTSTEAM 

 

Link to comment
Share on other sites

  • WickeD locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines