Jump to content

[ STIRI ] - Situatia actuala vs. lumea virtuala


roindecent

Recommended Posts

Q49tkN6.jpgD8ZqLWA.jpg

 

 

Din cauza situatiei actuale, CDPR ( CD Projekt Red ), studiourile poloneze de dezvoltare ale jocurilor in mediul online, au decis sa opreasca vânzarea jocurilor catre Rusia si Belarus. Avem un exemplu concret, o decizie luata astazi de cei de la CDPR, jocurile Cyberpunk 2077 & The Witcher III nu mai pot fi achizitionate de cei care locuiesc în aceste doua tari. 

Pe lânga astea urmeaza multe alte masuri drastice în ceea ce priveste lumea gamingului fata de Rusia si Belarus. Un anunt facut pe Twitter de cei de la CDPR spune ca se "lucreaza la suspendarea vânzarilor digitale CD Projekt Group, precum si a tuturor jocurilor lansate pe platforma GOG". 

Pe lânga asta, productia jocului S.T.A.L.K.E.R 2 - The heart of Chernobyl a fost oprita ! V-om discuta asta într-un alt topic. 

 

Situatia actuala este o tema foarte, foarte complexa care nu poate fi discutata pe un forum de gaming dar hai sa vedem care este intentia prin aceasta miscare ( interzicerea unor tari de a cumpara un joc ).

 

Aflam dintr-o statistica pusa la dispozitie de investitorii CDPR faptul ca Rusia si Belarus aduce un câstig de 5,4 % celor de la CDPR si reprezinta 3,7 % din vânzarile GOG. 

Daca vi se pare un procentaj foarte mic, trebuie sa stiti ca veniturile celor de la CD Projekt Red sunt atât de mari, încât si-au permis sa sprijine Ucraina, donând unui grup umanitar care ajuta victimele conflictului suma de 242.000 dolari

 

CDPR sustine faptul cum ca nu sunt o entitate politica care sa influenteze direct afacerile statului dar sunt de parare ca entitatile comerciale pot efectua schimbari globale în inimile si mintile lumii. 

-----------------

Eu chiar sunt de parare ca momentan orice tip de influencer trebuie sa se adreseze atât propulatiei ruse cât si celor din Ucrania. Asta daca vrem sa oprim un dezastru global ! 

 

CTK6EiI.png

Sursa: Link 1 Link 2

 

 

 

 

CONTACTSTEAM 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines