Jump to content

[ STIRI ] - GSC Game World sustine financial armata Ucraineana


roindecent

Recommended Posts

 OnrjX5d.jpg

 

Multe studiouri de dezvoltare a jocurilor îsi exprima nemultumirea fata de situatia actuala, poate fi vorba chiar de "proteste" împotriva Rusiei în lumea gamerilor.

De ce S.T.A.L.K.E.R 2 - Hearth of Chernobyl ? Pai sa vedem; daca privim în urma cu doua zile, Rusia a atacat centrala nucleara ucraineana Zaporizhia. Facând o paralela a jocului, unde actiunea se desfasoara în zona de excludere post-apocaliptica din Cernobîl. ( Mai mulde detalii despre joc ), ne dam seama ca jocul poate deveni realitate, doar cu un alt nume. . .

Ca urmare, cei de la CD Projekt Red opresc vânzarea jocurilor catre Rusia si Belarus. Tot odata se asista dezvoltarea jocului S.T.A.L.K.E.R 2 care era programat pentru lansare în decembrie 2022. Pâna ieri ( 04.03.2022 ) jocul putea fi achizitionat chiar daca data de lansare nu era una tocmai stabila. 

 

Ce se întâmpla cu cei care au platit jocul deja ? Este vorba de aproximativ 60,00 € pentru varianta clasica, carora le putem da refound. Trebuie sa luam la cunostiinta faptul ca procesul poate dura mai mult, deoarece se poate ajunge la un acord comun, care sa reia lucrarile asupra jocului. 

12849-630-315-7cb4d4491e9f6915c81f6736a6

 

Spuneam mai devreme ca multe studiorui de dezvoltare a jocurilor gaming sustin armata ucraineana. 11 Bit a donat încasarile jocului This War of Mine celor de la Crucea Rosie din Ucraina. 

Va dau câteva informatii despre jocul "This War of Mine" pentru a va da seama de ce a fost ales acest joc pentru a fi donate încasarile lui. 

  • În primul rând trebuie sa stim faptul ca Polonia ( 11 Bit - studio de dezvoltare / creator gaming în Polonia ) se învecineaza direct cu Ucraina. Un razboi real poate aduce daune foarte mari chiar si unei tari care se afla în apropiere, cu toate ca nu se implica direct. 
  • Pe lânga asta, în jocul This War of Mine avem ca "discutie" principala suferinta si durerea civililor loviti de razboi. 

 

 

FIFA22UE_Banner_610x195.png?t=1644868577

 

EA a dat afara toate echipele rusesti din FIFA 22 ! 

Asta s-a întâmplat în sport chiar si în realitate, unde acum doua zile, echipa de tenis de masa din Düsseldorf - Germania ( Borussia Düsseldorf ) a fost declarata campioana în semifinale, deoarece ultimile adversare erau echipe rusesti. 

 

Sursa: Link 1 Link 2 // steam // personal 

CONTACTSTEAM 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines