Jump to content

propunere

ImpulsiveDeath

Recommended Posts

Propun inchiderea campaniei de admin free

Asta e mai mult o "doleanta"

De cate ori intru pe server ( ca intru rarut )  2 3 admini spec afk ... pentru ce? 

Nu am nimic cu cei care isi fac treaba si am vazut ca sunt cativa... nu vreau sa dau nume , nici nu am stat sa bag prea mult de seama ... sunt foarte multi care nu-i cunosc...

No offense ! astept pareri !

On 3/24/2022 at 10:28 PM, MyhayxXx said:

Asa e , fac ore stand spectator cu 130k kiluri :))))  Mi a dat senn acces sa mi modific scorul 😉 

nustiu de ce te ataci , dupa cum am si spus poate nu era vorba de tine , dar ma rog... , stii vorba aia cine se scuza se acuza... 

Campania a fost inchisa.

Locked.

— ◄═════▓═════════► + Luck
                                                                                                                                                    — ◄══════════════▓► + Rage
                                                                                                                                                    — ◄════▓══════════► + Hacks
                                                                                                                                                    — ◄═════════════▓═► + Aim
                                                                                                                                                    — ◄▓══════════════► + Skill

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines