ImpulsiveDeath Posted March 24, 2022 Share Posted March 24, 2022 Propun inchiderea campaniei de admin free Asta e mai mult o "doleanta" De cate ori intru pe server ( ca intru rarut ) 2 3 admini spec afk ... pentru ce? Nu am nimic cu cei care isi fac treaba si am vazut ca sunt cativa... nu vreau sa dau nume , nici nu am stat sa bag prea mult de seama ... sunt foarte multi care nu-i cunosc... No offense ! astept pareri ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cHaZzZ Posted March 24, 2022 Share Posted March 24, 2022 Eu sunt Pro. Dupa ce au facut cererile alea , eu nu am mai vazut unul care sa fie on... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyhayxXx Posted March 24, 2022 Share Posted March 24, 2022 Eu sunt pro propunerii tale dar pe tine te am vazut o data sau de doua ori pe server :)) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImpulsiveDeath Posted March 24, 2022 Author Share Posted March 24, 2022 On 3/24/2022 at 9:37 PM, MyhayxXx said: Eu sunt pro propunerii tale dar pe tine te am vazut o data sau de doua ori pe server :)) cum spuneam intru rar , si cand intru admini spec , fac ore... , eu te-am vazut Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyhayxXx Posted March 24, 2022 Share Posted March 24, 2022 Asa e , fac ore stand spectator cu 130k kiluri :)))) Mi a dat senn acces sa mi modific scorul 😉 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RosuKRS Posted March 25, 2022 Share Posted March 25, 2022 pro, nici eu nu prea am vazut nici un alt helper in afara de allen pe acolo :))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImpulsiveDeath Posted March 25, 2022 Author Share Posted March 25, 2022 On 3/24/2022 at 10:28 PM, MyhayxXx said: Asa e , fac ore stand spectator cu 130k kiluri :)))) Mi a dat senn acces sa mi modific scorul 😉 nustiu de ce te ataci , dupa cum am si spus poate nu era vorba de tine , dar ma rog... , stii vorba aia cine se scuza se acuza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JusT4WinN Posted March 25, 2022 Share Posted March 25, 2022 Campania a fost inchisa. Locked. — ◄═════▓═════════► + Luck — ◄══════════════▓► + Rage — ◄════▓══════════► + Hacks — ◄═════════════▓═► + Aim — ◄▓══════════════► + Skill Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts