Jump to content

[Sport] S-a stabilit! Real Madrid i-a găsit înlocuitor lui Luka Modric: starul britanic de 19 ani pe care galacticii nu vor să-l rateze


Mr.JohnnySins

Recommended Posts

s-a-stabilit-real-madrid-i-a-gasit-inloc

 

Luka Modric mai are contract cu Real Madrid până la finalul sezonului viitor, iar cei de la Real Madrid îi caută deja un înlocuitor pe măsură. 

Considerat unul dintre cei mai de succes jucători ai galacticilor din ultimii ani, croatul urmează să împlinească 37 de ani în septembrie. 

Real Madrid pregătește o echipă stelară!

Pentru formația de pe Santiago Bernabeu urmează o perioadă de schimbare a generațiilor, Camavinga, Valverde, Vinicius Jr, alături de 'țintele' Mbappe, Haaland și Tchouameni repreintă viitorul pentru galactici.

Pe lista tinerelor staruri pe care și le doresc cei de la Real Madrid se află și Jude Bellingham, britanicul care va împlini 19 ani în iunie și care evoluează în prezent la Borussia Dortmund. 

Bellingham a devenit cel mai tânăr jucător din istorie care a evoluat la un Campionat European, jucând chiar în partida Anglia - Croația de la EURO 2020, la doar 17 ani și 349 de zile.

75 milioane de euro este cota lui Bellingham, potrivit transfermarkt

Contract pentru încă un an la Real Madrid

La jumătatea lunii noiembrie 2021, Luka Modric şi Florentino Perez, preşedintele lui Real Madrid, au prezentat un tricou imprimat cu data "2023" care, deşi este doar un foto-montaj, reprezintă o prelungire iminentă a contractului jucătorului până la data de 30 iunie 2023, conform Marca.

Finalist şi cel mai bun jucător al Cupei Mondiale din 2018, Modric, care s-a calificat la Cupa Mondială din Qatar cu echipa Croaţiei, după victoria cu 1-0 în faţa Rusiei va purta astfel celebrul tricou alb atunci când va disputa Cupa Mondială din 2022.

sBofzF8.gif

 CSGO.ELDERS.RO

Contact: Steam

Discord:  Mr.JohnnySins#2253

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines