Jump to content

[Sport] Și-a dat acordul! Lewandowski pleacă de la Bayern și a ales deja viitoarea destinație


Mr.JohnnySins

Recommended Posts

si-a-dat-acordul-lewandowski-vrea-sa-ple

 

Robert Lewandowski (33 de ani) și-a dat acordul pentru a pleca de la Bayern Munchen, chiar dacă mai are contract până în 2023 cu formația bavareză.

Atacantul polonez, care s-a calificat la Campionatul Mondial din Qatar, a purtat negocieri cu șefii lui Bayern pentru prelungirea contractului, dar acesta a fost dezamăgit de propunerea conducerii bavareze, care i-a oferit doar un an în plus de contract, spre dezamăgirea omului care a ”rupt plasele” în ultimele sezoane în Bundesliga.

Lewandowski și-a dat acordul pentru a se transfera la Barcelona!

Relația dintre Bayern și Lewandowski s-a ”deteriorat” în ultimul timp, iar acesta și-a dat acordul pentru a pleca la Barcelona, scriu spaniolii de la Sport. 

Catalanii îl doresc cu insistență și vor să dea o lovitură de proporții pe piața transferurilor, pentru a se revanșa față de suporteri pentru pierderea lui Leo Messi.

Este greu de crezut că cei de la Bayern vor renunța la serviciile celui mai eficient jucător din lot fără o sumă impresionantă de bani, ceea ce ar putea reprezenta o problemă pentru Barcelona, club care trece printr-o situație delicată din punct de vedere financiar.

Barcelona ar fi gata să plătească cel mult 60 de milioane de euro pentru atacantul polonez, mai notează sursa citată.

În acest sezon, Lewandowski a marcat nu mai puțin de 45 de goluri în 37 de partide pentru Bayern Munchen, în toate competițiile.

  • Like 1

sBofzF8.gif

 CSGO.ELDERS.RO

Contact: Steam

Discord:  Mr.JohnnySins#2253

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines