Jump to content

[Știri] Ce se intampla cu sistemuul de VAC si Overwatch


taken

Recommended Posts

Sistemul de VAC a fost in mare parte sctricat in ultimul timp. A trecut deja un an de cand sistemul de Overwatch nu a m-ai functionat. Asta a dus la o schimbare drastica in numarul de codati, dar au si aparaut cateva schimbari. Rage-ul si Semirage-ul sau dupa cum stim noi " scaun de gaming bun" ori sau " schema elicopter in pamant" pot fi folosite fara nici o repercursiune pana la un anumit moment. Au fost cateva cazuri ori asa zise perioade de timp in care aceste doua metode de hacing HvH, nu erau permise i trust rosu si galben, asta era din cauza crizei VAC, VAC incerca pe tot posibil sa dea ban celor din trust rosu si galben si erao atentie sporita pe cheateri din acel trust. Cu toate acestea, concentrarea pe problema codatilor supusa astfel doar pe trustul rosu si galben, codati erau liberi la cod in trustul verde, ruinand astefel experienta jucatorilor. Aceste lucruri nu s-ar fi intamplat daca sistemul de Overwatch ar fi functionat. VACCOIN este un nou mod de a da ban la codati, nu este inca stabila si nici cu totul functionala, modul in care VACCOIN functioneaza este intrarea pe unul dintre forumul comunitati, asa zisul COIN pe care il poti folosi pentru a da ban intr-o perioada de 72 de ore.
Acest sistem da la oricare dintre playeri activi cuy prime un COIN pe care il pot folosi, tot ce trebuie facut este sa instalezi unul dintre demo-urile in care te confrunti cu codat/codati.
O data cu folosirea COIN-ului acesta nu va mai fi valabil, valabilitatea va putea fi eligibila doar dupa ce s-a confirmat ca codatul respectiv din demo-ul proclamat de tine chiar are modalitati de cheating/scripting.


Surse : forumul VACCOIN al comunitati steam https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1994121269
             spacer.png

 

spacer.png

CONTACT ME FOR PROBLEMS AND QUESTIONS | CONTACTATI-MA PENTRU PROBLEME SI INTREBARI

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines