Jump to content

[ HARDWARE ] stiri despre o noua placa de baza.


taken

Recommended Posts

Au sosit noi plăci de bază pentru stații de lucru Gigabyte pentru Alder Lake-S și Threadripper 5000 Pro.


Gigabyte a lansat două plăci de bază pentru stații de lucru noi pentru procesoarele Intel Alder Lake din a 12-a generație și viitoarele procesoare Ryzen Threadripper Pro 5000 de la AMD: MW34-SP0 și MC62-G41. MW34-SP0 este placa Intel alimentată de noul chipset de stație de lucru W680, iar MC62-G41 este placa suportată de Threadripper alimentată de chipset-ul WRX80. Aceste plăci sunt specifice stațiilor de lucru, concepute pentru utilizatorii cu putere și profesioniștii care au nevoie de acces la funcții de server și la nivel de întreprindere. Ca atare, aceste plăci includ caracteristici suplimentare și configurații de conectivitate neortodoxe pe care nu le veți găsi în spațiul de consum. 
MW34-SP0 este una dintre primele plăci de bază pentru stații de lucru concepute pentru a se potrivi noilor piese Intel Alder Lake de a 12-a generație. La suprafață, această placă are o caracteristică foarte asemănătoare cu seria Z690 de la Gigabyte. Dar când te uiți mai profund, Gigabyte a adăugat o serie de noi funcții pe această placă de stație de lucru care a fost adusă din industria serverelor. 

Unele dintre aceste caracteristici includ consola de management Gigabyte, care servește ca interfață de comandă și control pentru sistemul pe care rulează. Include monitorizarea în timp real a sănătății și gestionarea mașinii gazdă și rulează pe o interfață grafică bazată pe browser, care poate fi ideală pentru accesarea consolei de la distanță. Alte caracteristici integrate în consola de management includ suport pentru IPMI -- un dispozitiv care permite utilizatorului final să acceseze de la distanță întreaga mașină gazdă, inclusiv BIOS-ul. Există, de asemenea, un instrument de monitorizare integrat pentru monitorizarea adaptoarelor RAID. Placa în sine include o multitudine de conectivitate care este aproape la egalitate cu plăcile Gigabyte Z690 orientate spre consumatori. Pentru conectivitate PCIe, aveți două sloturi PCIe Gen 5.0 x16 -- al doilea funcționând în modul x8 și un slot x4 care rulează pe PCIe Gen 3. Pentru stocare, aveți trei sloturi M.2 2280 pentru unități și alte 2230 slot pentru un card WiFi, dacă este necesar. Cu toate acestea, I/O din spate este locul în care conectivitatea devine lipsită în comparație cu ofertele Gigabyte Z690. Tot ce obțineți sunt porturi LAN duale (dintre care unul este de 2,5 GB Ethernet) plus trei mufe audio și patru porturi USB 3.2 (unul dintre acestea este USB Type-C). Porturile video includ VGA, HDMI și DisplayPort. DDR4 este singurul standard de memorie acceptat pe această placă, cu un maxim de 3200 MHz acceptat oficial atât pentru configurații ECC, cât și non-ECC. În mod surprinzător, totuși, obțineți acces la overclockarea procesorului, precum și la suport pentru overclockarea memoriei, datorită chipset-ului W680. Acest lucru poate fi frumos dacă trebuie să utilizați module de memorie cu viteză mai mare sau trebuie să împingeți puțin mai departe nucleele CPU pentru sarcini specifice.
 spacer.png        Gigabyte-launches-MW34-SP0-and-MC62-G41-motherboards-for-Alder-Lake-and-750x375.jpg

 

spacer.png

CONTACT ME FOR PROBLEMS AND QUESTIONS | CONTACTATI-MA PENTRU PROBLEME SI INTREBARI

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines