Jump to content

[Știri] Joc nou! Alan Wake 2


taken

Recommended Posts

Alan Wake II este un viitor joc video survival horror dezvoltat de Remedy Entertainment și publicat de Epic Games Publishing. O continuare a lui Alan Wake (2010), jocul urmează să fie lansat pentru Microsoft Windows, PlayStation 5 și Xbox Series X/S în 2023.

Alan_Wake_Game_Cover.jpg        Alan-Wake-2-1024x576.jpg

Remedy Entertainment l-a lansat pe Alan Wake în 2010. Remedy a învățat din lecțiile lor lucrând la Max Payne și a scris Alan Wake într-un mod care permite povestea suplimentară să fie spusă prin sequele și tranșe suplimentare. Echipa a început rapid să discute despre ideea de continuare după ce Alan Wake a fost expediat. Continuarea va continua să îl aibă pe Alan Wake ca protagonist, dar va explora și poveștile personajelor secundare, inclusiv pe prietenul lui Wake, Barry Wheeler, și șeriful Sarah Breaker. Un prototip a fost creat pentru a arăta gameplay-ul lui Alan Wake 2 atunci când studioul prezenta jocul potențialilor editori. Noi inamici și noi mecanici de joc, cum ar fi posibilitatea de a rescrie realitatea, au fost prezentate în prototip. Narativ, va fi o continuare directă a lui Alan Wake. În cele din urmă, Remedy a prezentat proiectul editorului Alan Wake Microsoft Studios. Microsoft, totuși, la acea vreme nu era interesat de o continuare și, în schimb, i-a însărcinat Remedy să creeze ceva nou. Acesta a devenit în cele din urmă Quantum Break, care a fost lansat în 2016. Majoritatea ideilor pentru Alan Wake 2 au fost implementate în American Nightmare, o continuare descărcabilă a jocului original Alan Wake.



Când a fost anunțat Quantum Break, Sam Lake a explicat că o continuare a lui Alan Wake a fost amânată și că Alan Wake nu a avut suficient succes financiar pentru a primi finanțarea de care aveau nevoie pentru a continua dezvoltarea sequelului în acel moment. Directorul de comunicații Thomas Puha a declarat în aprilie 2019 că Remedy s-a întors pentru scurt timp să lucreze pe o proprietate Alan Wake cu aproximativ doi ani în urmă, dar efortul nu a dat rezultate, iar compania este în prezent rezervată pentru următorii câțiva ani, între propriile lor noi Game Control, sprijinind Smilegate pe jocul său CrossFire și un alt proiect nou. Puha a spus că singurul factor limitat pentru ei de a lucra la o continuare a lui Alan Wake a fost „timpul, banii și resursele”. În ciuda acestui fapt, Lake a continuat să facă parte dintr-o echipă din Remedy pentru a face brainstorming idei și a lucra la diferite încarnări pentru Alan Wake II. Pe plan intern, proiectul a primit numele de cod „Proiectul Big Fish”, ceea ce a reprezentat importanța și semnificația sa pentru Remedy.În cel de-al doilea pachet de conținut descărcabil pentru Control, următorul joc al lui Remedy după Quantum Break, Alan Wake a fost prezentat ca personaj. Potrivit Remedy, Control a stabilit „Remedy Connected Universe”, care este împărtășit atât de Control, cât și de Alan Wake, și următorul joc lansat de studio va fi, de asemenea, setat pe acest univers. În iulie 2018, CEO-ul Remedy, Tero Virtala, a declarat că orice continuare a lui Alan Wake ar necesita aprobarea Microsoft Studios ca deținător al drepturilor de publicare, deși Remedy deține altfel toate celelalte drepturi de proprietate intelectuală asupra seriei. În iulie 2019, Remedy a achiziționat în totalitate drepturile asupra lui Alan Wake de la Microsoft, inclusiv o plată unică a redevenței de aproximativ 2,5 milioane EUR pentru vânzările anterioare ale seriei de jocuri, ceea ce a ajutat la deschiderea drumului pentru o continuare.În 2021, a fost anunțat că Remedy a semnat cu Epic Games Publishing pentru lansarea a două jocuri. Remedy a lansat Alan Wake Remastered în octombrie 2021 ca primul joc al acestui parteneriat,în timp ce jocul triplu-A s-a dezvăluit a fi Alan Wake II când jocul a fost anunțat oficial la The Game Awards 2021.Potrivit lui Sam Lake, jocul va fi alimentat de Northlight Engine propriu al lui Remedy și va fi un joc de groază de supraviețuire, spre deosebire de Alan Wake, care este un joc de acțiune cu elemente de groază. Lake a adăugat că jucătorii nu vor trebui să joace jocurile anterioare pentru a-l înțelege pe Alan Wake II. 

Remedy a confirmat că jocul va rămâne în perspectiva la persoana a treia, în ciuda trecerii la horror supraviețuitor și că atât Ilkka Villi, cât și Matthew Porretta se vor întoarce pentru a oferi aspectul și, respectiv, vocea lui Alan.


Trailer : 



Surse : https://www.releases.com/p/alan-wake-2/-/us
              https://en.wikipedia.org/wiki/Alan_Wake_II

  • Like 3

 

spacer.png

CONTACT ME FOR PROBLEMS AND QUESTIONS | CONTACTATI-MA PENTRU PROBLEME SI INTREBARI

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines