Jump to content

[Știri] Captura de ecran Red Dead Redemption 2 este câștigătoarea Fotografului virtual al anului


taken

Recommended Posts

În timpul London Games Festival, o captură de ecran Red Dead Redemption 2 a câștigat o competiție care promovează arta fotografiei virtuale.


Lucrarea câștigătoare a fost trimisă de Joe Meizies și a prezentat o siluetă călare. Toate intrările au fost afișate în jurul Trafalgar Square, ca parte a Festivalului Jocurilor de la Londra, care se încheie pe 10 aprilie. „Provocarea celebrează noul mediu artistic al fotografiei virtuale în care creatorii pot aduce la viață designul jocurilor video și lumi virtuale. De la un peisaj uluitor la portret intim, strada sinceră la arhitectură abstractă sau istoric la fantezie SF”, a spus London Games Festival. 

Competiția a fost susținută de Nvidia Studio și The Fourth Focus, acesta din urmă asigurând jurizarea conținutului. Toate înscrierile trimise la concurs au fost puse la dispoziție într-un dosar Google Drive, inclusiv alte fotografii din Red Dead Redemption 2, Horizon Forbidden West și The Last Of Us Part 2.

Red-dead-redemption-2-rockstar-joe-Meizi



Expoziția din Trafalgar Square prezintă, de asemenea, Ensemble și inițiativa sa de a promova diversitatea în industria jocurilor video din Marea Britanie. Vorbind despre eveniment, șeful Games London, Michael French, a spus: „Am vrut să sărbătorim acești pionieri din medii subreprezentate și să le spunem poveștile. Sperăm că asta le va arăta altora din întreaga lume că oameni care arată ca ei, lucrează în acest sector. Cred că doar așa putem schimba raportul de talent în timp.”

Hpl5MtwQgOVF9vJqlfui6SDB5Jl4oBSq.png    



Sursehttps://www.nme.com/news/gaming-news/red-dead-redemption-2-screenshot-wins-virtual-screenshot-of-the-year-3201535

  • Like 3

 

spacer.png

CONTACT ME FOR PROBLEMS AND QUESTIONS | CONTACTATI-MA PENTRU PROBLEME SI INTREBARI

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines