Jump to content

[Știri] Suicide Squad: Kill the Justice League


taken

Recommended Posts

Suicide Squad: Kill the Justice League este un viitor joc video bazat pe Suicide Squad din DC Comics. Dezvoltat de Rocksteady, va fi lansat în 2023 pentru PlayStation 5, Xbox Series X și PC. În jocul Harley Quinn, Deadshot, Căpitanul Boomerang și King Shark, membri ai „Task Force X”, sunt ordonați de la liderul unității Amanda Waller să se îndrepte în orașul Metropolis pentru a-l asasina pe Man of Steel, Superman, el însuși. 
La fel ca seria Arkham, lupta se va juca cu punctele forte ale fiecărui membru al Suicide Squad, amestecată cu elemente de joc cu arme. Spre deosebire de jocurile Arkham, Kill the Justice League le va permite jucătorilor să abordeze povestea singuri sau mai mult de alți trei jucători prin Co-Op Multiplayer.


suicide-squad-game-800x450.jpg    ss_fed60f765e3b5facf915d0b70b7a05105aa3525b.1920x1080.jpg?t=1639429875




Aparențe : Distribuție și personaje Actor care urmează să fie confirmat ca George Harkness/Captain Boomerang Actor care urmează să fie confirmat ca Floyd Lawton/Deadshot Tara Strong ca Harleen Quinzel/Harley Quinn Samoa Joe ca Nanaue/King Shark Actor care urmează să fie confirmat ca Mikron O'Jeneus/Gizmo Actor care urmează să fie confirmat ca Kal-El/Clark Kent/Superman Actor care urmează să fie confirmat ca John Stewart/Green Lantern Actor care urmează să fie confirmat ca Diana/Wonder Woman Scott Porter ca Barry Allen/Flash Debra Wilson ca Amanda Waller Nolan North ca Oswald Cobblepot/Penguin Actor care urmează să fie confirmat ca Brainiac. 

Protagoniști Harley Quinn, Căpitanul Boomerang, Regele Rechin, Lovitură mortală  {Deadshot}


Surse : https://arkhamcity.fandom.com/wiki/Suicide_Squad:_Kill_the_Justice_League
              

  • Like 6

 

spacer.png

CONTACT ME FOR PROBLEMS AND QUESTIONS | CONTACTATI-MA PENTRU PROBLEME SI INTREBARI

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines