Jump to content

(P) ZenBook Flip S UX371 – un laptop ușor, compact și performant, cu ecran OLED 4K rabatabil la 360 de grade


Sasuke

Recommended Posts

ZenBook Flip S UX371

ZenBook Flip S UX371

 

Laptopurile au evoluat de-a lungul timpului în diverse forme, ajungând astăzi la un design general acceptat de utilizatori. Dacă forma nu lasă loc de surprize, tehnologia de la interior poate fi foarte diferită de la un model la altul, determinând performanțele generale ale portabilului. Notebook-urile ASUS au câștigat o poziție dominantă pe piața noastră, fiind apreciate de români atât pentru performanță, cât și pentru designul inovator.

Recent, compania a lansat pe plan local ZenBook Flip S UX371, cu design verificat pe platforma Intel® Evo™: laptopurile cu verificare Intel Evo reunesc combinația perfectă dintre performanță și răspuns premium, utilizare eficientă a bateriei și imagini uimitoare pentru a crea o nouă clasă de laptopuri care oferă o experiență excepțională, oriunde.
 

ZenBook Flip S UX371 este un laptop convertibil, subțire și ușor, construit într-o carcasă din aliaj de aluminiu, ce are o abilitate specială. Acesta folosește o balama specială, numită 360° ErgoLift, cu articulație dublă, care permite rotația completă a ecranului NanoEdge (cu margini foarte subțiri). În acest fel, laptopul poate fi utilizat în diferite moduri, dincolo de aplicațiile unui model clasic.

În contextul lucrului de la distanță, laptopul se adaptează astfel diverselor limitări de spațiu. Camera web integrată are infraroșu și permite autentificarea facilă în Windows prin Cortana, oferind o calitate excelentă în teleconferințe. În plus, dispune de tehnologia ASUS cu suport AI pentru anularea zgomotelor de fundal, pentru o calitate optimă a conferințelor online.

UX371 poate deveni o tabletă cu ecran mare și sistem de operare Windows și acceptă chiar și un stylus activ. Pentru modul tabletă, ZenBook Flip S UX371 a beneficiat de o serie de modificări speciale. Panoul OLED 4K a fost acoperit cu sticlă, iar butonul on/off a fost mutat pe muchie. Portabilul nu depășește 1,2 kg și poate fi purtat oriunde într-o husă de tip plic, disponibilă în pachet.

Ecran OLED 4K UHD pentru culori fidele, contrast deosebit, dar și pentru protejarea ochilor

Ecranul tactil OLED 4K UHD este o adevărată bijuterie a tehnologiei. Culorile redate sunt intense, luminozitatea este uniformă, iar detaliile imaginilor sunt precis conturate grație densității mari aduse de rezoluția 4K. Imaginile își păstrează claritatea și negrul profund chiar și atunci când luminozitatea este reglată la un nivel minim, fiind certificat VESA DisplayHDR™ 500 True Black.

Avantajele aduse de acest ecran superb nu se opresc aici. Fiind validat Pantone, panoul acoperă în proporție de 100% spectrul de culoare DCI-P3, timpul de răspuns este extrem de mic, de numai 0,2 milisecunde, iar contrastul urcă până la 1.000.000:1.

Certificarea acordată de TÜV Rheinland pentru emisia de lumină albastră este o garanție a faptului că ASUS ZenBook Flip S UX371 poate fi utilizat pe perioade mari de timp, fără ca utilizatorul să resimtă oboseala accentuată a ochilor.

Lumina albastră poate determina afectarea retinei și impactează calitatea și durata somnului, astfel că utilizatorul poate reduce efectele luminii albastre prin simpla ajustare a setărilor din aplicația MyASUS.

MyASUS reprezintă o colectie de aplicații și utilitare ASUS foarte versatile special concepute pentru a facilita mentenanța sistemului, actualizarea aplicațiilor software, optimizarea performantelor PC-ului și contactarea ASUS pentru suport post-vanzare sau service. 

Românii pot alege dintre mai multe configurații UX371

ZenBook Flip S UX371 este disponibil pe piața din România în configurații echipate cu procesoare Intel Core i7 din generația a 11-a, până la 16GB de memorie RAM, grafică Intel® Iris Xe și unități de stocare SSD M.2 NVMe rapide cu o capacitate de 1TB.

Laptopurile ASUS sunt recunoscute pentru opțiunile generoase de conectivitate, iar UX371 nu face excepție. Cele două porturi USB-C cu suport Thunderbolt 4 oferă viteze ridicate pentru transferul datelor și pot fi folosite pentru extinderea imaginii pe monitoare externe. Oricare dintre cele două porturi poate fi folosit pentru încărcare, chiar și de la o baterie externă. În ciuda profilului subțire, laptopul integrează o ieșire standard HDMI, ce permite conectarea televizoarelor sau a proiectoarelor video. UX371 oferă și un port USB tip A pentru conectarea unui mouse de pildă.

Utilizatorii care doresc conexiuni wireless extrem de rapide vor aprecia prezența modului WiFi 6, ce oferă streaming fluid, o acoperire mai mare și o stabilitate incredibilă a conexiunii grație optimizărilor suplimentare aduse de tehnologia ASUS WiFi Master Premium.

Bateria ultraportabilului oferă o autonomie de până la 15 ore și include tehnologia de încărcare rapidă de aproximativ 60% în 49 de minute de la orice alimentator certificat USB-C Power Delivery sau alt încărcător cu standard USB-C: cum ar fi încărcătoarele din avioane sau bateriile externe.

ZenBook Flip S include și ASUS NumberPad 2.0: un touchpad cu funcție duală, care are integrată o tastatură numerică iluminată cu LED. Chiar și atunci când NumberPad este activat, touchpad-ul poate fi folosit pentru controlarea cursorului de pe ecran, grație software-ului său inteligent.

În cutie, cumpărătorii primesc o husă de transport, un adaptor de rețea pe USB, un stilou electronic și un adaptor de la USB-C la audio jack pentru conectarea căștilor tradiționale.

Sursa digi24

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines