Jump to content

[Știri] Joc nou! Overwatch 2


taken

Recommended Posts

Overwatch 2 este următoarea iterație a Overwatch.


Gameplay : Overwatch 2 va prezenta atât noi moduri PvE, cât și PvP. Un exemplu al primului este Story Experience.[2] Un exemplu al acestuia din urmă este Push. Modurile se vor lansa împreună cu mai multe hărți și eroi noi, un nou HUD și o actualizare majoră a motorului. Overwatch 2 va înlocui Overwatch original ca o actualizare și, ca atare, conținutul PvP va fi gratuit pentru utilizatorii existenți.[4] Modul PvP al jocului va fi schimbat de la 6v6 la 5v5, rolurile fiind limitate la un tanc, două daune și două suport. Pasivile acestor roluri vor fi modificate și mai mult — eroii daune se vor mișca mai repede, eroii tancurilor vor avea reduceri de retur (în timp ce primesc mai puțină încărcare atunci când sunt atacați de inamici), iar eroii de sprijin își vor regenera automat sănătatea în afara luptei.



overwatch-2.jpg  f35278f0-90e3-4c99-bc45-21da1b2299f6-ow2.jpg?w=1200&h=630&fit=crop&crop=faces&fm=jpg


Aparițiile actualizate ale tuturor eroilor actuali vor fi exclusive pentru Overwatch 2. Overwatch 2 va prezenta misiuni de poveste PvE care sunt stabilite după ce Overwatch a fost rechemat de Winston. În aceste misiuni PvE, jucătorii pot face upgrade și personaliza abilitățile. În plus, misiunile PvE vor include, de asemenea, obiecte de diferite rarități pe care jucătorii le pot ridica și le pot folosi pentru a efectua diferite efecte (de exemplu, vindecarea, deteriorarea, crearea unei bariere etc.). Hărțile PvE vor fi mai mari decât cele prezentate în jocul original.[6] Unități de elită au fost adăugate scenariilor PvE. Aici, unitățile inamice sunt modificate pentru a le oferi proprietăți distincte care le deosebesc de formele lor de bază. Jocul introduce un sistem Talents.


GOCFSBRENPBN1646865658552.png




Dezvoltare :Lucrările la Overwatch 2 (într-o anumită formă) au început de îndată ce jocul original a fost livrat. Dezvoltatorii iau în considerare jocul încrucișat între versiunile pentru PC și consolă.


Sursa :  https://www.releases.com/p/overwatch-2/pc

  • Like 3
  • Thanks 1

 

spacer.png

CONTACT ME FOR PROBLEMS AND QUESTIONS | CONTACTATI-MA PENTRU PROBLEME SI INTREBARI

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines