Jump to content

[Sport] Gigi Becali nu are emoții înaintea meciului cu Universitatea Craiova: „Suntem prea buni”


Mr.JohnnySins

Recommended Posts

ZTk1MmVkMDg4NTcwMDlhN2EwYzUwMThhYTFkY2I=

Universitatea Craiova primește vizita lui FCSB, duminică, de la ora 19:30, în etapa a opta din playoff.

În cazul în care oltenii se impun, Universitatea se va apropia la un singur punct de „roș-albaștri”, însă Gigi Becali nu are emoții.

Latifundiarul din Pipera este convins că echipa sa va reuși să se impună în ciuda „vulcanului” care se anunță la ora meciului pe „Ion Oblemenco”.

„După lucrurile lumești valoarea e de partea noastră, în formă suntem. Ei (n.r. - Universitatea Craiova) nu știu în ce formă sunt pentru că în meciul cu Voluntariul...

E un joc pe care trebuie să-l câștigăm și ai cât de cât emoții, dar suntem prea puternicii. Nu ne poate opri nimeni.

E posibil ca pe ei să-i bată Argeș și Craiova și atunci să nu mai conteze ultimul meci”, a spus Gigi Becali, la PRO ARENA în emisiunea „Ora exactă în sport”.

Oltenii au anunțat sold-out la meciul cu FCSB

Toate biletele la meciul Universitatea Craiova - FCSB s-au vândut cu 72 de ore înainte de meci, iar Reghecampf se așteaptă la un meci spectaculos.

„În afara faptului că suntem sold-out, sunt sigur că toată lumea va aștepta un meci bun, o victorie. Va fi un meci dificil. În conjuncutura de față, cel mai important meci. După rezultatul de duminică, vom știi foarte multe lucruri. Noi ne dorim să ajungem cât mai sus, să rămânem pe locul 2. Există și o tradiție, jucătorii vor fi la un nivel foarte înalt din toate punctele de vedere - ambiție, devotament, valoarea jucătorilor. Nu avem probleme, toți jucătorii sunt pregătiți, sper să nu se mai întâmple nimic la următoarele antrenamente. Sper să facem un spectacol pe teren și să câștigăm”, a spus Reghecampf la o conferință de presă.

sursa

sBofzF8.gif

 CSGO.ELDERS.RO

Contact: Steam

Discord:  Mr.JohnnySins#2253

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines