Jump to content

[Sport] Finala Europa League: Rangers - Eintracht este LIVE pe PRO ARENA și VOYO de la 22:00. Fani ai nemților arestați la Sevilla!


Mr.JohnnySins

Recommended Posts

finala-europa-league-glasgow-rangers-ein

Cele două echipe își dispută trofeul Europa League pe stadionul ”Ramon Sanchez-Pizjuan” din Sevilla.

Eintracht, care a cucerit Cupa UEFA în 1980, şi-a câştigat respectul în acest sezon după ce a reuşit să o elimine pe FC Barcelona, câştigând cu 3-2 pe ”Camp Nou”.

Eintracht - Rangers 6-1 și 6-3 în semifinalele Cupei Campionilor Europeni din 1960

Eintracht şi Rangers s-au mai întâlnit în cupele europene în 1960, în semifinalele Cupei Campionilor Europeni, echipa germană câştigând dubla cu 12 goluri marcate, 6-1 şi 6-3, după care a pierdut finala cu Real Madrid (3-7).

Rangers are şi ea în palmares un trofeu european, cel al defunctei competiţii Cupa Cupelor (1972), dar a mai pierdut două finale în aceeaşi competiţie (1961, 1967), Supercupa Europei (1972) precum şi o finală de Cupa UEFA (2008).

Eintracht Frankfurt este neînvinsă în actuala ediție a Europa League

În drumul său spre finală, Eintracht a câştigat Grupa D (trei victorii, trei egaluri), din care au mai făcut parte Olympiakos Pireu, Fenerbahce Istanbul şi Antwerp, în optimi a trecut de Betis Sevilla cu emoţii, după 2-1 în deplasare şi 1-1 acasă (după prelungiri), în sferturi a eliminat-o pe FC Barcelona, 1-1 acasă şi 3-2 în deplasare, iar în semifinale a eliminat-o pe West Ham United, după 2-1 în deplasare şi 1-0 acasă.

Glasgow Rangers a eliminat două echipe din Germania

Rangers a încheiat Grupa A pe locul secund, după Olympique Lyon, cu două victorii, două egaluri şi două eşecuri, devansându-le pe Sparta Praga şi Broendby. Campioana Scoţiei a fost nevoită să joace şi un baraj pentru calificarea în optimi, eliminând echipa germană Borussia Dortmund, după 4-2 în deplasare şi 2-2 acasă. 

În optimi, Rangers a trecut de Steaua Roşie, cu 3-0 acasă şi 1-2 în deplasare, în sferturi a eliminat-o pe Braga, după 0-1 şi 3-2, după prelungiri, pentru ca în semifinale să mai elimine o echipă germană, pe RB Leipzig, după 0-1 în deplasare şi 3-1 acasă.

Ianis Hagi, indisponibil la Rangers

Eintracht are şansa să salveze un sezon intern slab, echipa încheind pe locul 11 în Bundesliga.

Rangers a pierdut titlul în Scoţia în faţa rivalei Celtic, dar mai are şansa unui trofeu, urmând să joace finala Cupei Scoţiei, pe 21 mai, cu Heart of Midlothian.

Glasgow Rangers - Eintracht Frankfurt este LIVE pe PRO ARENA și VOYO miercuri, de la 22:00

Eintracht ar putea alinia în finală echipa: Trapp - Almamy Toure, Tuta, Ndicka - Knauff, Djibril Sow, Rode, Kostic - Hauge, Kamada, Borre. Antrenor: Oliver Glasner.

Echipa probabilă a lui Rangers, care nu poate conta pe internaţionalul român Ianis Hagi, nerefăcut după o accidentare gravă, este următoarea: McGregor - Goldson, Lundstram, Bassey - Tavernier, Jack, Glen Kamara, Barisic - Scott Wright, Aribo, Kent.

Arbitru: Slavko Vincic; arbitri asistenţi: Tomaz Klancnik, Andraz Kovacic (toţi din Slovenia); al patrulea oficial: Srdjan Jovanovic (Serbia).

Arbitru video: Pol van Boekel (Olanda).

sursa

sBofzF8.gif

 CSGO.ELDERS.RO

Contact: Steam

Discord:  Mr.JohnnySins#2253

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines