Jump to content

[Sport] Toni Petrea s-a decis în legătură cu viitorul său: „I-am spus: 'Dacă nu rămâi, să nu te mai întorci vreodată!' A rămas înmărmurit!”


Mr.JohnnySins

Recommended Posts

toni-petrea-s-a-decis-in-legatura-cu-vii

Contractul lui Toni Petrea cu FCSB expiră la finalul sezonului, iar după ce echipa a ratat titlul și în acest an au apărut zvonuri că ar putea pleca.

Antrenorul vicecampioanei României a preluat echipa de la Edward Iordănescu și a fost aproape de a câștiga titlul alături de roș-albaștri, însă remiza cu FC Voluntari și victoria CFR-ului cu Universitatea Craiova, le-a adus titlul ardelenilor. Gigi Becali a fost întrebat în urmă cu câteva săptămâni dacă îl va schimba pe Toni Petrea, iar atunci a declarat că decizia este a antrenorului dacă mai rămâne sau nu. 

Toni Petrea s-a decis în legătură cu viitorul său! 

Patronul FCSB-ului i-ar fi trimis deja lui Toni Petrea propunerea de prelungire, însă tehnicianul nu a oferit încă un răspuns. Cu toate astea, Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a dezvăluit că a mers personal la antrenorul echipei și a discutat cu el. 

Mustață a declarat că Toni Petrea va accepta propunerea de a continua pe banca tehnică a roș-albaștrilor. 

„Am fost special la baza din Berceni. Direct la biroul lui Toni Petrea. Era în ședință cu un fotbalist și am așteptat pe hol. Când am intrat a rămas surprins. I-am spus: «Dacă e adevărat că ai acceptat să semnezi cu noi pentru jucători, acum trebuie să rămâi pentru suporteri. Nu ne poți refuza. Ai susținerea noastră și îți cerem să rămâi. Dacă nu rămâi, să nu te mai întorci vreodată pentru că nu te vom mai susține».

Evident că a rămas mult timp înmărmurit, surprins, mirat. Primul gest al lui însă a fost să dea mâna cu mine și să mă îmbrățișeze. A spus: «Voi continua cu voi, da, rămân». Suntem mai hotărâți ca niciodată să-l susținem și pe el și pe jucători, pe toți. Acum arătăm cine e Steaua, cum îi spunem noi acestei echipe care nu a retrogradat vreodată”, a declarat Gheorghe Mustață la Radio Sport 1.

sursa

sBofzF8.gif

 CSGO.ELDERS.RO

Contact: Steam

Discord:  Mr.JohnnySins#2253

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines