Jump to content

[Sport] - Josep Maria Bartomeu, fostul preşedinte al FC Barcelona, a fost arestat! Ce acuzații i se aduc + Messi, printre victime


kenveloo-

Recommended Posts

Josep Maria Bartomeu, fostul preşedinte al FC Barcelona, a fost arestat! Ce acuzații i se aduc + Messi, printre victime

Josep Maria Bartomeu, fostul preşedinte al FC Barcelona, a fost arestat pentru acte de corupție.

Polția s-a aflat la sediul clubului FC Barcelona, în operațiune fiind vizat ex-șeful clubului catalan.

Vestea arestării lui Bartomeu vine cu şase zile înaintea alegerilor pentru funcția de președinte al echipei de pe Camp Nou.

Josep Maria Bartomeu, fostul preşedinte al FC Barcelona, a fost arestat
Josep Maria Bartomeu, fostul președinte al formației FC Barcelona, Oscar Grau, CEO-ul clubului, dar și Roman Gomez Ponti, consilierul juridic al trupei catalane, au ajuns în arest. Motivul? Fapte de corupție.


„În prezent desfăşurăm o operaţiune cu agenţi ai departamentului de infracţiuni economice”, a anunțat un om al legii, fără a dat detalii. Anul trecut, clubul a plătit o companie de social media pentru a critica în mediul online personajele importante din orgamigrama FC Barcelona, scandalul primind numele de „Barcagate”.

Printre cei atacați ar fi fost inclusiv jucători emblematici. De pe listă nu au lipsit Lionel Messi, Pep Guardiola, Xavi şi Gerard Pique. Campania de denigrare a durat trei ani.

A fost „abordat” subiectul reticenței lui Leo Messi de a semna un nou contract, iar Pique a fost atacat ca urmare a intenției sale de a revigora Cupa Davis.

Bartomeu a negat totul, încă de acum un an, dar opt persoane din organigrama FC Barcelona au adresat o plângere oficială către poliție, fapt ce a demarat ancheta.

Josep Maria Bartomeu ar fi achitat un milion de euro din contul clubului către compania I3Ventures pentru a lansa atacul asupra celor care i-ar fi putut strica planurile: un nou mandat la șefia FC Barcelona
Alegerile pentru preşedinţia clubului catalan au fost programate pentru data de 7 martie, cei trei candidaţi fiind Joan Laporta, Victor Font şi Toni Freixa.
Bartomeu, 57 ani, e un om de afaceri care a devenit președinte al trupei catalane în 2014, după ce Sandro Rosell a demisionat.

 

susa: www.prosport.ro

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Dewey locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines