Jump to content

[Știri] PBariera dintre Epic Games și Steam a fost dărâmată!


taken

Recommended Posts

Odată cu apariția Epic Games Store, gaming-ul pe PC a văzut o mică fractură, iar cei care au ales să susțină noua platformă au cam renunțat la Steam. Dar odată cu asta, trecerea la o nouă platformă a însemnat și pierderea contactului cu partenerii de joacă din ecosistemul Valve. Dar această barieră tocmai a fost dărâmată, odată cu lansarea unei unelte noi care le permite dezvoltatorilor să introducă un sistem de multiplayer cross-platform.


Culmea, că dintre cei doi jucători, ăia care au cedat și au lansat uneltele necesare integrării funcției de cross-platform gaming sunt cei de la Epic. Bine, mi se pare și normal ca ei să fie cei care iau această măsură, întrucât sunt platforma mai mică dintre cele două și trebuie să-și atragă un grup cât mai mare de fani. Iar lipsa de conectivitate cu Steam a reprezentat mereu o problemă.
images?q=tbn:ANd9GcQewu8jVSn_WTj3S5SVPk0

Quote

Crossplay-ul le va permite prietenilor online să se joace împreună indiferent de platforma preferată și să formeze amintiri frumoase. Suntem în poziția fericită din care putem inspira schimbarea de care industria are nevoie și uneltele necesare dezvoltatorilor pentru a implementa crossplay. Suntem de părere că jocurile sunt mai bune alături de prieteni și comunități și credem că asta va duce industria de gaming la următoarea sa creștere majoră.

                                                                                     Simon Allaeys, Director of Online Services, Epic Games




acastro_190415_1777_epic_vs_steam_0001.0.jpg  
De acum va fi mult mai ușor să te poți juca cu prietenii tăi, indiferent de platforma preferată. Și cred că trebuia să avem o soluție pentru această chestie deja… dar știți cum se spune: Mai bine mai târziu decât niciodată. Și uite cum a picat anunțul ăsta la fix, întrucât mâine va fi lansat Fall Guys în format free-to-play și ar putea la fel de bine să fie primul titlu multiplayer popular care să devină jucabil între cele două platforme.

Sursa

  • Like 4

 

spacer.png

CONTACT ME FOR PROBLEMS AND QUESTIONS | CONTACTATI-MA PENTRU PROBLEME SI INTREBARI

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines