Jump to content

[Sport] Tottenham - Roma 0-1: lovitura de cap de Roger Ibanez îi dă victoria lui Jose Mourinho în fața fostului club din Israel


kenveloo

Recommended Posts

Raportul meciului, în timp ce Tottenham își încheie pregătirile de pre-sezon cu o înfrângere restrânsă față de Roma lui Jose Mourinho în Israel; Roger Ibanez lovește cu capul singurul gol al jocului în minutul 29 din cornerul lui Paulo Dybala


spacer.png

Tottenham și-a încheiat pregătirile pentru noul sezon din Premier League cu o înfrângere restrânsă cu 1-0 în fața Romei, în timp ce Jose Mourinho a gustat victoria împotriva fostului său club din Israel.

Paulo Dy a primit debutul clubului din Serie A după transferul gratuit de la Juventus la începutul acestei săptămâni și a fost cornerul argentinianului care a fost introdus cu capul de Roger Ibanez în minutul 29 pe Stadionul Internațional Haifa.

În condiții înăbușitoare, jucătorilor li s-au oferit pauze de băutură în oricare dintre reprize și, în timp ce Spurs au ieșit nevătămați dintr-o întâlnire de obicei înflăcărată în care era implicată echipa lui Antonio Conte, Mourinho le-a provocat foștilor săi angajatori o primă înfrângere de pre-sezon.
Ivan Perisic și Yves Bissouma au primit primele starturi pentru Spurs de la mutațiile lor de vară, primii arătând strălucitor și apropiindu-se de trei ocazii de a marca de la distanță, în timp ce Harry Kane a ratat o șansă cu capul târziu de la centrul lui Ryan Sessegnon de a egala.

Roma fusese echipa mai puternică în prima repriză, iar Dybala ar fi putut să-și încheie debutul cu un gol în primele 60 de secunde, când a măturat golurile lui Nicolo Zaniolo doar pentru a fi respins de o dublă salvare instinctivă a lui Hugo Lloris.
Kane ar fi, de asemenea, refuzat în primele 45 de minute printr-un ofsaid după ce a găsit colțul de jos în urma unui bun joc de legătură cu Dejan Kulusevski, dar șansele au fost limitate în timpul unei a doua reprize puternic întrerupte, care implică mai multe înlocuiri.

Kane a simțit că ar fi trebuit să câștige un penalty atunci când s-a prins de pasa lui Lucas Moura și a părut că a fost târât la pământ în interiorul careului de Ibanez, dar arbitrul i-a acordat Romei o lovitură liberă pentru un braț agitat.

 

spacer.png

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines