Jump to content

[Stiri] Un studiu arată care este cel mai dificil de jucat titlu al anului


taken

Recommended Posts

Un titlu lansat în 2022 este un mare succes, dar un studiu arată că se află pe primul loc în clasamentul celor mai derutante și dificile jocuri video din acest an.

Elden Ring, realizat de FromSoftware în colaborare cu celebrul autor George R.R. Martin, conduce în acest clasament. Clasamentul a fost întocmit pe baza unui studiu făcut de Uswitch, care oferă o platformă prin care pot fi comparate ofertele de servicii, precum internet de mare viteză, telefonie mobilă sau de creditare.

Firma a descoperit peste 170.000 de căutări pe Google, făcute de jucători care încercau să afle cum trebuie să joace Elden Ring, precum și sfaturi legate de titlu.

„Deși jocul a fost bine primit de comunitatea de gaming, acesta nu este un titlu pentru începători”, a transmis Uswitch.

Elden Ring, lansat în februarie, a primit punctaje și note ridicate de la critici și s-a vândute deja în peste 16,6 milioane de copii în toată lumea.

Pe locul doi s-a situat Metroid Dread de la Nintendo, cu 54.000 de căutări pe Google. Podiumul este întregit de Resident Evil Village, de la Capcom, cu 44.760 de căutări.Locurile patru și cinci au fost ocupate de Assassin’s Creed Valhalla (33.960 de căutări) și Far Cry 6 (31.920).


Pentru studiu, Uswitch a analizat cele mai populare 150 de jocuri video din acest an.



Topul celor mai dificil de jucat 10 titluri în 2022: 

top10-jocuri-confuze.png
SURSA

 

  • Like 1

 

spacer.png

CONTACT ME FOR PROBLEMS AND QUESTIONS | CONTACTATI-MA PENTRU PROBLEME SI INTREBARI

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines