Jump to content

[Stiri] Ubisoft a amânat Skull and Bones. Când a fost reprogramat jocul


taken

Recommended Posts

Cu mai puțin de două luni rămase până la data promisă pentru lansare, Ubisoft a luat decizia de a amâna jocul Skull and Bones. Hotărârea a fost luată în urma feedback-ului primit din partea jucătorilor ce au participat la sesiunile technical tests și insider program din ultimele două săptămâni. Astfel, deși dezvoltarea jocului este finalizată, Skull and Bones a fost amânat pentru ca producătorii să aibă timp suplimentar pentru a finisa și balansa așa cum se cuvine experiența de joc. Lansarea lui Skull and Bones a fost reprogramată pentru 9 martie 2023.

De asemenea, noua perioadă de lansare pentru Skull and Bones va fi precedată de o sesiune Open Beta la care vor putea participa toți doritorii, pentru a putea încerca experiența de pirat pe care o promite jocul celor de la Ubisoft înainte de a-l achiziționa.

FdwXBEvWIAEpAo-?format=jpg&name=small

 

Epoca de aur a pirateriei

Inspirat de perioada de la sfârșitul secolului al XVII-lea, numită cea de-a doua Epocă de aur a pirateriei, acțiunea din Skull and Bones se va desfășura în Oceanul Indian, numeroase imperii, facțiuni și organizații disputându-și supremația asupra acestor ape. Din postura de pirati in devenire, jucătorii trebuie să câștige Infamy, ce va putea fi obținut de pe urma bătăliilor navale, contractelor ce trebuie duse la bun sfârșit sau expedițiilor riscante.

Jocul va include și o importantă componentă de survival și crafting: gamerii vor fi nevoiți să strângă resurse și să stea la pândă pe rutele de comerț pentru a ataca nave ce transportă bogății. Odată ce nivelul de Infamy o va permite, jucătorii vor putea apela la sistemul de crafting pentru a-și crea și personaliza propriile flote.



skull-bones.jpg?w=1200&strip=all





 

Deși va putea fi abordat în întregime și în mod solo, Skull and Bones încurajează cooperarea cu prietenii: până la trei jucători vor putea aborda misiunile în mod co-op. Mai mult, poate fi activat și modul PvP, în care vă veți putea înfrunta direct cu ambarcațiunile controlate de alți jucători.

Conform producatorilor, Skull and Bones va primi conținut suplimentar post-lansare pentru câțiva ani, jocul urmând să fie îmbogățit cu activități, povești si provocări noi, ce vor fi oferite în mod gratuit pentru toți jucătorii.

Dupa ce a fost amanat, Skull and Bones a fost reprogramat pentru 9 martie 2023, urmând să-și facă apariția în versiuni pentru PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC (Epic Games Store și Ubisoft Connect) și Google Stadia. Jocul va include progresie cross-platform și cross-play între toate aceste platforme.SAB_UCS24971_Keyart_RGB_WW.jpg

Sursa

  • Like 1

 

spacer.png

CONTACT ME FOR PROBLEMS AND QUESTIONS | CONTACTATI-MA PENTRU PROBLEME SI INTREBARI

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines