Jump to content

[Stiri] Halo Infinite primește funcții cu care ar fi trebuit să fie lansat în câteva săptămâni


taken

Recommended Posts

Îți amintești de Halo Infinite? Se pare că abia ieri toată lumea căuta marea întoarcere a FPS-ului emblematic al Microsoft și, inițial, cel puțin Halo Infinite părea să facă treaba. S-a simțit și a arătat grozav, lansarea surpriză a multiplayerului nu a stricat și apoi... ei bine, se pare că a dispărut oarecum în fundal. Infinite s-a străduit să-și mențină impulsul și, cu privirea retrospectivă, asta se poate datora faptului că a fost lansat într-un mod atât de fragmentat. Halo 3 reprezintă probabil punctul culminant al acestei serii și o parte din motivul pentru care a fost lansat ca un pachet atât de complet și cuprinzător. Totul era acolo. Cu Infinite, încă așteptăm campania cooperativă și, mult mai important, modul Forge. Dacă ceva poate da un pic în pantaloni scenei competitive și comunitare a lui Infinite, acesta este Forge, suita de creare a nivelurilor și a modurilor la comandă a lui Halo.


ep8mMaXK5kMVMNqNgQ5iRc-970-80.jpg.webp  hero-image.fill.size_1200x1200.v16387468
Forge vine în sfârșit ca parte a actualizării de iarnă a jocului, care este programată pentru 8 noiembrie, alături de campania cooperativă pentru până la patru jucători. Acesta din urmă vine cu o opțiune de reluare a misiunii, astfel încât grupurile să poată sări în jurul secțiunilor finalizate după cum doresc.



1280x720.jpg

Se pare că Forge se mândrește cu „mii de obiecte noi” alături de diverse adăugiri și îmbunătățiri: iată scufundarea oficială a 343 în setul de caracteristici. Cu siguranță cel mai interesant element al acestui lucru este scenariul și modul în care jucătorii vor putea să încorporeze roboți (precum și pistoale care trag rachete), dar cel mai important lucru acum este doar să-l puneți în mâinile oamenilor.



apps-50670-13727851868390641-c9cc5f66-af

 

Actualizarea de iarnă aduce și un nou permis de luptă gratuit, două hărți construite în Forge de 343 și câteva moduri noi, inclusiv o variantă CTF. Îmi place Infinite destul de bine, dar este o luptă să mă întorc: valul inițial de entuziasm a atins de mult apogeul și nostalgia s-a dispărut. Se simte prea familiar acum și nu într-un mod bun.

sursa


 

  • Like 1

 

spacer.png

CONTACT ME FOR PROBLEMS AND QUESTIONS | CONTACTATI-MA PENTRU PROBLEME SI INTREBARI

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines