Jump to content

[News] Când va începe vaccinarea populației generale. Din 15 martie se deschid listele de așteptare


Blu3HaSky

Recommended Posts

PTQ0MCZoYXNoPTE4YzI3ZWZjYTI1NTY0YjY1YjRk

 

Începând cu data de 15 martie vor fi deschise listele de așteptare la nivelul fiecărui centru de vaccinare, anunță coordonatorul campaniei naționale, care explică și cum se vor face programările.

 

Coordonatorul campaniei de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghiță, a explicat într-o conferință de presă cum vor proceda cei care doresc să se înscrie pentru vaccinare începând din 15 martie. Din această dată vor fi deschise liste de așteptare pentru fiecare centru de vaccinare, liste pe care se vor putea înscrie inclusiv persoanele eligibile pentru etapa a treia de vaccinare. Prioritate vor avea în continuare persoanele vulnerabile și angajații din sectoarele esențiale.

Potrivit coordonatorului campaniei naționale de vaccinare, imunizarea efectivă a populației generale va începe după jumătatea lunii aprilie. Până atunci, aceste persoane se vor putea înscrie pe listele de așteptare, care vor fi prioritizate pentru persoanele vulnerabile.

Până la 1 martie au fost vaccinate în total 946.781 de persoane, dintre care 618.241 cu două doze. Până acum România a primit 2,3 milioane de doze de vaccin. Din acestea au fost risipite 3.320 de doze. La data de 1 martie sunt deschise în total 435 de centre de vaccinare.

 

Sursa - Digi24

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines