Jump to content

[Stiri] Dezvoltatorul Blade & Soul are un nou MMO care va fi lansat în 2024


taken

Recommended Posts

NCSoft se pregătește să lanseze următorul său MMO. Intitulat în prezent Project LLL, dezvoltatorul sud-coreean îl prezintă ca un shooter la persoana a treia în lume deschisă, care urmează să fie lansat în 2024.


EB6UZmVRMjWToy7eQy4o7V-970-80.jpg.webp

Data de lansare este încă o cale de ieșire, dar dezvoltatorul ne-a oferit între timp aproape 10 minute de filmări ale jocului. Este o mulțime de alergări și tunuri înfășate într-o pătură științifico-fantastică industrială – sau, în cazul protagonistului, o mantie. Primele minute sunt foarte grele de furt, în timp ce personajul principal se plimbă prin săli de beton slab luminate, aruncând o dronă care scanează clădirea pustiită în căutarea inamicilor. În cele din urmă, sunt reperați, iar mantia se dezintegrează, trecând la tragerile tradiționale de alergare și acoperire.

 

Totul este puțin la fel pentru cea mai mare parte a rulării sale de nouă minute, deși există câteva momente importante. La un moment dat, protagonistul se conectează cu o statuie asemănătoare unei coloane, drenându-și lumina înainte de a se transforma în ceea ce pare a fi un om atârnat de tavan, cu o bombă legată de piept. Dialogul videoclipului este în coreeană, ceea ce face dificilă înțelegerea completă a ceea ce se întâmplă, dar protag-ul nostru reușește să sară din clădire și să evite explozia. Sfârșitul videoclipului arată niște piloti mecanici, trecând încet în jurul mormăiturilor în timp ce trage rachete în vehicule.


Partea cea mai intrigantă vine chiar la sfârșit. După ce a fost scos din mecha de către o altă bucată puternică de metal, toată atenția se îndreaptă spre împușcarea lui. Are succes și mecha se prăbușește înainte de a se transforma într-un grup terifiant de brațe care se rotesc. Ultimele secunde au o atmosferă extrem de diferită de cele opt minute care le preced, dar sunt de departe cele mai interesante.

Într-un interviu pentru Gematsu, liderul de proiect, Seeder Jaehyun Bae, a spus că NCSoft a vrut să „creeze un nou gen care să fie complet diferit de popularul shooter sau battle royale”, inspirându-se din mass-media precum Dune, Blade Runner și Total Recall pentru temele sale. În mod ciudat pentru un MMO, Project LLL va avea aparent o distribuție predefinită, fiecare cu propriul nume, fundal și motivații.

Este un concept destul de interesant, deși mă întreb dacă acesta este un proiect care va vedea vreodată lumina zilei. Demo-ul gameplay-ului este șlefuit, deși puțin bâlbâit, dar simt că am văzut o mulțime de jocuri anunțate în acest fel care dispăreau în eter curând după aceea.

sursa

  • Like 1

 

spacer.png

CONTACT ME FOR PROBLEMS AND QUESTIONS | CONTACTATI-MA PENTRU PROBLEME SI INTREBARI

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines