Jump to content

[Stiri] Audio-Technica tocmai a lansat cele mai scumpe căști Bluetooth din lume.


taken

Recommended Posts

Nu mai este o surpriză faptul că audiofilii sunt dispuși să dea sume foarte mari pe căști premium, amplificatoare puternice și boxe de primă clasă. Piața audio este plină de fel și fel de echipamente la prețuri exorbitante, iar cei care își doresc să audă muzica așa cum ar trebui ea să sune sunt dispuși să le cumpere.

Audio-Technica tocmai a lansat o pereche de căști Bluetooth high-end, cu ocazia aniversării a 60 de ani de la înființarea companiei, iar prețul face orice pereche de căști premium să transpire. Arată foarte bine, sunt asamblate manual și costă… 3.000 de euro.

Cupele sunt făcute dintr-un lemn lustruit perfect, partea de sus este făcută din alcantara iar difuzoarele, proiectate special pentru aceste căști, au 4,5 cm cu o diafragmă acoperită cu un carbon special, pe care Audio-Technica îl numește diamond-like carbon (DLC).

image3b-scaled-e1668424410245-780x470.jp

Desigur, pentru a te bucura pe deplin de calitatea sunetului pe care aceste căști o pot oferi, trebuie să le conectezi prin cablu, deoarece prin Bluetooth se pierd detalii fine iar sunetul nu este la fel de curat. Totuși, dintre toate modelele Bluetooth de pe piață, aceste Audio-Technica sunt cu siguranță în vârful piramidei când vorbim de sunet.


ATH-WB2022_60thProductionprocess-1280x85

 

Bateria ține 9 ore, iar un lucru foarte important de menționat este că, pentru cei 3.000 de euro pe care îi plătești, nu ar fi recomandat să le porți în metrou sau în avion. Totul deoarece aceste căști nu vin cu izolarea activă a zgomotului de fundal, o funcție pe care și căști de 400 de lei o au dar, conform inginerilor, ei au luat această decizie pentru a nu murdări sunetul.

Livrările vor începe în prima parte a anului 2023, iar numărul unităților fabricate va fi mic. Interesant este că Audio-Technica a declarat că vor schimba bateriile, headband-ul și bureții oricând este nevoie și gratuit, deci nu trebuie să te îngrijorezi că noua ta pereche de căști Bluetooth mega scumpe vor deveni inutile în câțiva ani.

sursa
castile


 

  • Like 1

 

spacer.png

CONTACT ME FOR PROBLEMS AND QUESTIONS | CONTACTATI-MA PENTRU PROBLEME SI INTREBARI

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines