Jump to content

[Stiri] MEMORIILE ADATA ȘI XPG SUPORTĂ CELE MAI NOI PLATFORME INTEL Z790


taken

Recommended Posts

XPG, furnizor de sisteme, componente și periferice pentru gameri, profesioniști Esports și pasionați de tehnologie, anunță astăzi faptul că întreaga gamă de module DRAM de la ADATA și XPG este compatibilă cu cele mai recente platforme Intel Z790, asigurând stabilitate și performanță optime. În plus, XPG a anunțat și lansarea noii serii de memorii DDR5 XPG LANCER 7200, inclusiv LANCER RGB MERA Limited Edition și LANCER RGB ROG Certified Edition, pentru a oferi mai multe kituri de memorie DDR5 de înaltă frecvență pentru următoarea generație de jocuri.

LANCER_DDR5_MERA_3.jpg

XPG LANCER DDR5 atinge viteze de până la 7200 MT/s

Memoriile XPG LANCER 7200 DDR5 dispun de cipuri Hynix A-die pentru un overclocking facil. Acest lucru permite jucătorilor să își overclockeze sistemele la viteze mai mari, rapid și ușor. Seria LANCER 7200 este disponibilă în variante cu sau fără iluminare RGB. De asemenea, noile produse vin cu două opțiuni de culoare a radiatorului pentru a satisface diferite preferințe estetice, inclusiv Midnight Black și Snow White. Profitând de lansarea de către Intel a celei mai recente familii de procesoare Intel® Core™ din generația a 13-a, XPG a luat inițiativa de a lansa XPG LANCER DDR5 7200 pentru a face upgrade cu plăcile de bază Z790, care se estimează că vor fi disponibile pe piață începând din luna noiembrie.

ADATA-prin-XPG-lanseaz%C4%83-noi-modulel

 

Jocuri de mare viteză cu ambasadorul mărcii XPG, MERA

XPG a lansat și ediția limitată LANCER 7200 DDR5 RGB MERA. Acest modul prezintă ambasadorul mărcii XPG, Mera, pe designul unic al radiatorului. Acesta este disponibil în capacități de până la 16GB și este disponibil în opțiuni cu canal dublu. Mai mult, ediția limitată MERA vine cu LED-uri ARGB, pentru un plus de valoare estetică. Bucurați-vă de performanța superioară a memoriei DDR5 și de RGB personalizabil împreună cu gamerul vostru preferat.


 

Overclocking ROG cu XPG

XPG și Republic of Gamers (ROG) au făcut echipă pentru a oferi utilizatorilor ROG cea mai bună experiență DDR5. Modulul de memorie XPG LANCER RGB ROG CERTIFIED 6400 a fost supus unor teste extinse de către ROG pentru compatibilitatea cu plăcile de bază ROG Intel® DDR5 din seria ROG. Acest lucru înseamnă că utilizatorii ROG se pot bucura de performanțe garantate de overclocking la niveluri de optimizare cu care alte unități DRAM pur și simplu nu pot concura. Odată ce modul "ROG Certified" a fost activat în BIOS, care poate fi operat la viteze de până la 6600 MT/s cu ajutorul funcției de overclocking cu un singur click, utilizatorii se pot bucura de o experiență de joc îmbunătățită. LANCER RGB ROG CERTIFIED 6400 este așteptat să fie disponibil la nivel global în luna noiembrie.

SURSA

 

 

spacer.png

CONTACT ME FOR PROBLEMS AND QUESTIONS | CONTACTATI-MA PENTRU PROBLEME SI INTREBARI

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines