Jump to content

[SPORT] Cum a fost numit Olimpiu Moruțan și ce scrie presa din Italia despre el.


Jandel

Recommended Posts

 

Nota lui Olimpiu Moruțan după Como - Pisa 2-2. Porecla primită de la italieni

Deși meciul dintre Como și Pisa s-a terminat la egalitate, Olimpiu Moruțan a avut o nouă prestație care le-a atras atenția jurnaliștilor italieni. Românul a primit nota 6.5 pentru evoluție și a fost poreclit ”Farul Pisei”, întrucât ar lumina jocul echipei la care mai sunt legitimați românii Marius Marin și Adrian Rus.

”Numărul de mingi reușite a fost pierdut după câteva minute. Este farul Pisei, cel mai talentat jucător și o dovedește mereu. Cu un șut de la distanță a fost aproape de un eurogol”, au scris cei de la Tuttomercatoweb.

Marius Marin a fost la rândul său integralist în meciul Pisei cu Como și a primit nota 5 pentru evoluție.

”A fost prea impetuos în suprafața de pedeapsă și l-a influențat pe Cerri să rateze o lovitură de pedeapsă. În rest, a luptat din primul până în ultimul minut”, a precizat sursa citată.

Adrian Rus nu a evoluat la Pisa și astfel nu a fost notat de italieni.

5 goluri și 7 assist-uri a reușit Olimpiu Moruțan în cele 20 de meciuri jucate la Pisa, locul 6 din Serie B

Okan Buruk a vorbit despre Olimpiu Moruțan

În cadrul unei conferințe de presă, Okan Buruk, antrenorul care a decis în vară să renunțe la Olimpiu Moruțan, a fost întrebat despre evoluția românului și a celorlalți jucători cedați sub formă de împrumut și a anunțat că i-a urmărit și că la finalul sezonului va decide pe cine va păstra.

”Îi urmărim pe jucătorii care sunt împrumutați, însă nu știu dacă echipele la care joacă acum îi vor transfera definitiv. Am văzut că Mostafa Mohamed (n.r. împrumutat la Nantes) se află într-o formă bună.

SURSA:DIGISPORT

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • Jandel locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines