Jump to content

[ Stiri ] Cea mai bună jucătoare de CS:GO din lume este Ana Dumbravă din Rădăuți. În cât timp a ajuns campioană


taken

Recommended Posts

Cea mai bună jucătoare de CS:GO din lume este o româncă din Rădăuți. Ana Dumbravă a fost desemnată cea mai bună jucătoare de Counter Strike:Global Offensive din lume.
62317462.jpg

Premiul i-a fost acordat în cadrul unei gale desfășurate la finele săptămânii trecute, în Stockholm, Suedia.

Ana Dumbravă are 23 de ani și este jucătoare profesionistă de CS:GO din 2015, în ultimii ani adjudecându-și o serie de premii remarcabile la cele mai importante turnee de CS: GO pe plan mondial, transmite Monitorul de Suceava.

„Sper ca prin acest trofeu să inspir mai multe femei să se alăture industriei gamingului. În alt doilea rând, doresc să mulțumesc coechipierilor mei pentru că m-au ajutat să devin un jucător mai bun, o persoană mai bună, mulțumesc organizatorilor, familiei și prietenilor mei, tuturor care au contribuit să-mi îndeplinesc visul”, a declarat Ana pe scena HLTV Award Show 2022, eveniment care îi premiază pe cei mai buni jucători de profil.
ana_csgo.jpg

Ana este main AWP-er (Artic Warfare Police) pentru echipa feminină de Counter Strike: Global Offensive (CS:GO), Nigma Galaxy, rolul său în echipă fiind acela de sniper – de a elimina adversarii de la distanță cu arma cu lunetă.Ana a participat, într-o primă fază, la campionate naționale (2014-2015), performanțele ulterioare propulsând-o în competiții internaționale. În 2020 a câștigat campionatul internațional „Girl Gamer Festival” Dubai, iar anul trecut a fost câștigătoare în Dallas și Valencia, la cele mai importante turnee de Counter Strike din lume.

sursa

  • Like 2

 

spacer.png

CONTACT ME FOR PROBLEMS AND QUESTIONS | CONTACTATI-MA PENTRU PROBLEME SI INTREBARI

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines