Jump to content

[ Stiri ] Protagoniștii din Rick & Morty vor avea alte voci după concedierea unuia dintre creatorii seriei


taken

Recommended Posts

Într-o postare publicată pe Twitter, cei de la Adult Swim au anunțat că unul dintre creatorii serialului Rick & Morty a fost concediat și producția va conținuă fără acesta. Este vorba despre Justin Roiland, iar vestea asta vine ca un șut în fund pentru fanii seriei, întrucât tot el era și actorul vocal pentru ambele personaje principale. Motivul concedierii îl reprezintă procesul în care este implicat Roiland, fiind acuzat de violență domestică.

FnRTDJBXoAAcRHb?format=jpg&name=small

 

Ce se va intampla cu Rick & Morty?

Tot din postarea prin care au anunțat concedierea lui Justin Roiland, reprezentanții Adult Swim au confirmat și faptul că echipa de producție lucrează deja la sezonul cu numărul șapte. În momentul de față nu este clar dacă vocile personajelor sunt înregistrate sau dacă va trebui să ne obișnuim cu niște voci noi pentru protagoniști începând cu sezonul următor. Chiar dacă la prima strigare nu sună chiar bine, trebuie să ținem totuși cont de faptul că vocile lui Rick Sanchez și Morty Smith nu sunt neapărat greu de imitat așa că un înlocuitor se va găsi rapid.

După succesul înregistrat de serial în 2018 odată cu lansarea celui de-al treilea sezon, Adult Swim a comandat încă 70 de episoade. Asta înseamnă că Rick & Morty va rula cel puțin până la cel de-al zecelea sezon. Dacă va continua pe traiectoria de acum și-și va păstra popularitatea, ne putem aștepta la încă o prelungire a contractului. Până atunci rămâne să vedem cum se vor simți și auzi episoadele sezonului șapte, primul după concedierea lui Roiland.

rick-and-morty-780x470.jpg

sursa

 

spacer.png

CONTACT ME FOR PROBLEMS AND QUESTIONS | CONTACTATI-MA PENTRU PROBLEME SI INTREBARI

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines