Jump to content

[ Stiri ] Vești bune pentru fanii Dead Island 2: când apare mult așteptatul joc


taken

Recommended Posts

Dambuster Studios a dezvăluit că Dead Island 2 își va face acum debutul plin de zombi cu o săptămână mai devreme decât a anunțat anterior.

Da, poți să-ți notezi data aceasta în calendar, deoarece data lansării s-a schimbat din nou. Cu alte cuvinte, în teorie urmează ca jocul să fie lansat pe 21 aprilie.

dead-island-21-1-800x450.jpg
 

„Ai cerut-o, ai primit-o”, a împărtășit dezvoltatorul într-o scurtă actualizare astăzi, alături de o colecție de mesaje care imploră echipa Dead Island 2 să scoată în sfârșit jocul pe ușă.

Inutil să spun că jocul a atins deja borna Gold în sfârșit, care este o piatră de hotar foarte interesantă pentru toți cei dornici să pună mâna pe mai mult gore zombie.

La urma urmei, jocul a fost anunțat inițial în 2014.

Dead Island 2 se desfășoară într-o versiune a Los Angeles-ului care a fost invadată de zombi și este treaba ta să-i elimini în moduri diverse înspăimântătoare.

Dead Island 2 este disponibil momentan pentru precomanda prin site-ul jocului. Cei care aleg să facă acest lucru vor primi niște bonusuri obișnuite la precomandă.

În plus, când Dead Island 2 se lansează, va veni cu o nouă funcție de joc cunoscută sub numele de Alexa Game Control.
ntcd3ZFjoaiy38UPst9qDh.jpg

Această funcție, anunțată de Amazon anul trecut, va permite jucătorilor să poată controla aspecte ale jocului lor prin intermediul unui software activat prin voce. În Dead Island 2, acest lucru va însemna că utilizatorii îi vor putea ajuta să navigheze prin LA sau HelL A, după cum a numit-o echipa Dead Island 2 spunând lucruri precum „unde este cel mai apropiat banc de lucru”.Ceea ce are cel mai mare potențial de distracție, probabil, este că această nouă funcție le va permite jucătorilor Dead Island 2 să „manipuleze hoardele de zombi” spunând „Hei zombie” în microfon.

EGS_DeadIsland2_DeepSilverDambusterStudi

sursa

 

spacer.png

CONTACT ME FOR PROBLEMS AND QUESTIONS | CONTACTATI-MA PENTRU PROBLEME SI INTREBARI

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines