GreySon Posted April 12 Share Posted April 12 (edited) Nick: GreySon Varsta:13 Link profil Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198992316911/ ID Discord : r.tudor#7880 STEAM ID Numeric (status in consola):STEAM_1:1:516025591 Ora si data banului 04.12.2023 ora 00:44 Admin/jucator reclamat:Am primit ban de la zocker cred deoarece el m a verificat Ce s-a intamplat?:Salut!Era o ora tarzie si ma jucam pe server,dintr o data am inceput sa fiu mutat incontinu la spec si adminul m a rugat sa intru la verificare.Am intrat fara nicio problema stiind ca sunt curat,mi a instalat acea aplicatie cu care poate sa mi verifice calculatorul si a inceput verificarea.A intrat in toate aplicatiile posibile pentru a ma controla nu a gasit nimic descarcat in calculator pentru a putea spune ca m am jucat cu cod.A intrat pe chrome s a uitat in istoric si a gasit cum am cautat cheaturi..Eu doar cautasem si in calculator nu aveam nimic asta pot confirma si adminii care erau pe camera ,le am spus sa verifice inca o data calculatorul,au facut o si tot asa nu au gasit NIMIC ,dar am fost banat pentru ca am cautat acele coduri (eu cautasem acele coduri nu le aveam descarcate ! ) Adminii mi au spus daca vreau sa continui sa ma joc pe server sa fac o cerere unban si sa fiu inca o data verificat ,dar sa nu mai gaseasca nimic in calculator adica ori sa mi reinstalez windowsul ori sa sterg cumva cautarile alea.Am facut ce mi s a spus acum nu mai am nimic in istoric.(mai repet o data doar le aveam cautate nu si descarcate in calculator,pot confirma si adminii care m au verificat) Sunt dispus la orice test,la orice ora,vreau doar sa ma joc pe acest server deoarece imi place foarte mult. Dovada: Edited April 12 by GreySon Link to comment Share on other sites More sharing options...
xZocker Posted April 12 Share Posted April 12 discord: xzocker#3735 ai 24 de ore sa vi discord la o verificare Link to comment Share on other sites More sharing options...
doberman Posted April 12 Share Posted April 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts