Dimi Posted Sunday at 03:34 PM Share Posted Sunday at 03:34 PM Nick: DIMI Link profil Steam: https://steamcommunity.com/id/DD5342/ ID Discord: Dimi#7562 Nume Admin/Jucator reclamat: Zocker Data si ora faptelor petrecute: 17/09/2023, 18.20 Motiv reclamatie: acelasi motiv ca de obicei, de ... istoria tinde sa se repete cand nu se iau masuri. admini alesi prost. faceam un challenge cu docky only deagle. omul a uitat si a batut jucator cu ak-ul luat de pe jos. ii scriu in chat "ba docky" "trisezi". iau gag 30 de minute de "suferinte", auzi. ii scriu in admin chat si il intreb unde vede el suferinte, ca faceam un challenge. ma ignora vreo doua runde si scriu iar sa scoata gag-ul ca ii fac reclamatie, ce motiv e ala sa dea gag 30 de minute. nici macar nu suna a suferinta "trisezi" :))). dupa care vine ban de o zi pe motivul ca am amenintat admin. da, ca si la politist daca ii zici ca ii faci reclamatie iti da amenda sau te baga la inchisoare. plus ca nu e o amenintare, e exact etapa urmatoare conform regulamentului: daca imi faci strambe si nu rezolvi/corectezi te reclam, logic. nu am zis ca te gasesc pe strada sau mai stiu eu ce. de fata au fost, cum am spus, docky, devilshare si inca cativa playeri mai putin relevanti dar care pot fi citati Link to comment Share on other sites More sharing options...
xZocker Posted Sunday at 04:45 PM Share Posted Sunday at 04:45 PM Salut, in primul rând ai scris “ trișezi ai scos ak ul Salabane” si eu te am omorat ultimul si am crezut ca vorbesti cu mine, si daca mi explicai frumos, ca nu vb cu mine si vorbeai cu doky ca aveați nuj ce concurs, vorbeam altfel, da mi ai scris pe u@ “sti prost” si te am lasat cu gag ul, si dupa mi ai zis “scoate gag ul ca ti fac reclamație” https://imgur.com/a/d0zmWmh, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimi Posted Sunday at 05:42 PM Author Share Posted Sunday at 05:42 PM (edited) nu am folosit nicio secunda cuvantul "slabane". ba chiar i-am zis si pe nume Edited Sunday at 06:06 PM by Dimi Link to comment Share on other sites More sharing options...
doberman Posted Sunday at 07:12 PM Share Posted Sunday at 07:12 PM nu te mai lua in gura cu adminii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts