Jump to content

Syko

Members
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Syko

  1. On 2/21/2022 at 3:05 PM, Anna. said:

    da mă da, toți mint doar tu spui adevărul .. mă lași ?=))

    trebuia să-ți dau permanent din prima,scuzele mele!

    Care toţi dragă? Doar tu minţi spunând că mi-ai dat ban permanent pentru dovezile pe care le-ai pus mai sus, însă de fapt mi-ai dat ban 3 zile pentru dovezile de mai sus, iar când am intrat iar pe server mi-ai dat permaennt fără motiv.

    Dacă nu mi-ai dat permanent din prima şi mi-ai dat 3 zile e vina ta, eu după alea 3 zile am intrat să mă joc şi n-am făcut nimic iar tu m-ai banat.

  2. On 2/21/2022 at 1:33 AM, Anna. said:

    nu o mai lungii atât, ești vinovat și gata! nu ești la primul conflict cu un admin, dacă alți admini ți au permis să faci ce vrei îți pun eu frână!

    cum am mai zis, spor la găsit alt server! 😘

    @VaRu, decizia te rog! 😉

    Cum să nu o lungesc când tu minţi cu neruşinare?
    Ţi-am spus că pentru limbajul de mai sus am fost banat de către tine 3 zile şi mi-am recunoscut vina, dar acum ban permanent pentru ce?

  3. On 2/20/2022 at 9:26 PM, Anna. said:

    https://imgur.com/a/fWK78p8

    Aici sunt dovezile ! Spor la găsit alt server!

    Astea sunt pozele de cand mi-ai dat ban 3 zile, nicidecum cele in care mi-ai dat ban permanent!
    Te rog sa nu mai minti atat, pentru respectivele dovezi am fost 3 zile banat, n-am facut cerere de unban pentru ca stiam ca sunt vinovat si n-avea rost, insa de data asta tu ai intrecut masura dandu-mi ban permanent!
    Din ce am vazut pe TS la categoria serverului NU se mai da ban permanent (doar in cazuri speciale, iar eu nu cred ca sunt caz special).
    Recunosc ca ti-am vorbit urat, dar ma sanctionezi si imi vorbesti cu superioritate mereu, de aia ti-am vorbit asa, ce-i drept nu sunt mandru de asta, dar sanctiunea mi-am primit-o.

     

    On 2/20/2022 at 10:40 PM, Anna. said:

    nu cred că a fost doar atât, dragă Syko! 

    am trecut cu vederea peste mai multe, dar când întreci măsura îți asumi și aiaie 🙂

    Mi-am asumat faptul ca am primit ban 3 zile pe merit, de asta nici n-am mai facut cerere unban, ca stiam ca-s vinovat, dar acum? Pe ce motiv mi-ai dat ban?

  4. On 2/19/2022 at 8:39 PM, Hatz said:

    ceva ai facut tu , ca nu primeai ban aiurea .. mai ales de la ana

     

    Daca chiar esti curios sa aflii ce am facut, iti pot spune ca am scris pe chat "Cf Ana, imi mai dai ban 3 zile?", probabil s-a simtit atacata, dar nu vad de ce ar face asta :))

     

    Later Edit: Pe amxxbans apare motiv "unknown" iar pe celălalt apare motiv "iesi".

  5. #Nick: Syko 
    # IP / Steam ID: 86.120.129.38 / STEAM_0:1:122189945
    # Motivul pentru care ai primit ban: "unknown"
    # Adminul care te-a banat: Anna.

    # Data ora (aproximativ) :  19 februarie 2022 / 13:50
    # Dovada (print consola) :  GVCZVzr.jpeg

     

  6. On 2/4/2022 at 9:29 PM, veninio said:

    Te salut Syko , da apreciez mesajul tau si ceea ce spui , dar pe propria raspudnere imi asum orice actiuen facuta si kick , ti-am explicata ca pe unii jucatori sau admini sau etc, ii pot deranja astfel de mesaje continue , ca sa ti povestesc mai pe scurt , sa nu stau la palavrageli, nu spamam /say   "y"   ca sa vedem doar numele nostru in chat , aiurea, ai /sayteam pe "u"  , comunica cu echipa acolo , ai umplut chatul de propozitii, multumesc de raport dar pentru mine conteaza sa ma ocup de responsabilitati , nu de ce nume ai pe server sau cine esti tu , si in al doilea rand , bafta in continuare si ai grija la limbaj , ca de 4 ori ti am zis si poate confirma si colega noastra Anna.  ....Nu accept o atitudine necorespunzatoare, ne auzim.
    Specific:  NU AM PRIMIT NIMIC PE OCHI FRUMOSI , SI VREAU SA-MI ACHIT RESPONSABILITATEA IN FUNCTIE DE GRAD , RENUME, STATUT, ETC PE SERVER..       punct , si spor la joc in continuare

    Salut.
    Tin sa precizez faptul ca daca sunt mort si folosesc "say_team" coechipierii mei care mai sunt in viata nu vor vedea ceea ce scriu, de aceea am folosit "say".
    Nu am umplut chatul, ca doar nu vorbeam doar eu cu mine sa umplu chat-ul, insa apreciez ca ti-ai recunoscut vina, altii in locul tau inca se tineau tare in gura, inseamna mult pentru mine asta.

  7. On 2/4/2022 at 6:34 PM, Hatz said:

    Este baiat bun veninio . probabil ca a avut o zi mai proasta ,, 

    contra pentru ca il cunosc si nu face de-astea, Dar !!

    Pro avertizare ,, ca trebuie respectat regulamentul  

    Salut, n-am zis ca e baiat rau, si nici bun, nu-l cunosc deci nu-mi pot da cu parerea, doar ca m-a lasat cu un gust amar, avand un asemenea tupeu... urat din partea staff-ului daca se comporta asa in general cu jucatorii de pe server.

  8. # Numele dvs : Syko
    # Numele adminului reclamat : ~r.PG~ | veninio 
    # Data si ora : Vineri, 4 februarie 2022, in jur de ora 17:30.
    # Motiv : kick aiurea, limbaj + amenintari.
    # Dovada ( print consola / demo ) : https://imgur.com/a/d1ymsin
    # Alte precizari : Eu spuneam echipei mele sa vina sa ma ajute si acest stimabil domn s-a legat de mine cum ca as vorbi prea mult pe chat, eu i-am spus frumos ca nu am vazut in regulament nimic legat de acest lucru insa el a continuat sa-mi dea kick-uri in continuare. Tin sa precizez faptul ca dupa aceasta intamplare, acum, cand am iesit de pe server sa fac aceasta reclamatie, m-am adresat catre el cu apelativul "caine". Imi asum acest lucru, insa comportamentul adminului fata de mine nu a fost unul frumos, asadar parerea mea este ca si-a meritat acel apelativ. Intr-o poza se vede clar cum un jucator sare de fapt in "capul" lui sa inceteze, nu in al meu.

    Tin sa precizez faptul ca NU faceam spam pe chat, nu jigneam jucatorii, iar nimeni nu a fost deranjat de faptul ca eu vorbeam pe "say", insa acest admin nu stiu de ce s-a supărat asa de tare, ca eu nici nu-l cunosc si n-am avut tangente cu el.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines