Jump to content

TS.ELDERS.RO

Te așteptăm și pe serverul de TeamSpeak3 !

Connect

DISCORD

Te așteptăm și pe serverul de discord !

 

JOIN US

RECRUTAM STAFF

Suntem in cautare de Moderatori & Designeri !

 

Read more
 • Chatbox

  DON'T SPAM THE CHAT | NU FACETI SPAM IN CHAT

  Load More
  You don't have permission to chat.
 1. Forum

  1. Zona Administrativă

   Categorie dedicată forumului, aici puteți ciți regulamentul general cât și orice anunț legat de comunitate cât și deschide o propunere. Recomandăm citirea regulată a fiecărui topic din interiorul acestei categorii deoarece pot apărea actualizări dese !

   22
   Topics
   110
   posts
  2. Zona Utilizatorilor

   Informații despre avertizările & ban-urile date, ghiduri și tutoriale utile, reclamații la adresa membrilor din staff cât și concursuri interactive organizate de membrii Administrației !

   287
   Topics
   1.7k
   posts
  3. Afiliere & Server Management

   Această categorie este dedicată serverelor afiliate în comunitate, aici veți beneficia de suport gratuit din partea membrilor din staff.

   93
   Topics
   217
   posts
  4. Alătură-te clanului de gametracker   (677 visits to this link)

   type-460x42_cborder-000000_ctop-FF7B00_c

 2. Servere

  1. 41
   Topics
   501
   posts
  2. Counter-Strike Global Offensive

   Aici vei gasi cele mai bune servere de Counter Strike Global Offensive dar si cu cel capabil si mai bun staff.  Dedicatia si pasiunea a facut din aceste servere sa fie in topul gamingului din Romania. 

   0
   Topics
   2.5k
   posts
  3. Counter-Strike 1.6

   Cele mai bune servere de Counter Strike 1.6 dar si cel mai bun staff se afla in lista de mai jos, dedicatia si pasiunea a facut din aceste servere sa fie in topul gamingului din Romania. Comunitatea ELDERS va ajuta in tot ce aveti nevoie, pentru configurare servere si gasirea unui staff capabil.

   0
   Topics
   2.6k
   posts
 3. General

  1. Design

   Designul este un cuvânt de origine engleză care înseamnă proiect, desen (de concepție), schiță (de concepție). Folosirea termenului în domeniul desenului liber (artă) este forțată și deci nerecomandată.

   88
   Topics
   591
   posts
  2. Gaming

   Știri, tutoriale din lumea jocurilor,zona dedicata Gaming-ului și discuții despre diverse probleme care apar pe un server dedicat sau orice alt tip de joc.

   0
   Topics
   731
   posts
  3. Tehnologie

   Ultimele tutoriale, stiri si alte articole din IT & Tehnologie.

   259
   Topics
   391
   posts
  4. Multimedia

   Ultimele melodii, filme & seriale, stiri ale zilei si mici joculete pot fi gasite in aceasta categorie !

   1.2k
   Topics
   3.4k
   posts
 • Gazduire Servere Jocuri | Servere Dedicate | Webhost

 • Popular Contributors

  Nobody has received reputation this week.

 • Posts

  • O sa incep exact cu ce va intereseaza prima data. Pret: 35e (totul inclus) .sma Discord: manuraiders Stiti voi topicul asta https://www.extreamcs.com/forum/addon-uri/addons-zombie-plague-t364666.html Am luat de aici ideea de XP si am zis sa fac propria mea creatie. Ce contine addons-ul: 19 classe de ZM pe server, toate aceste clase de zm ,verificate ,optimizate ,scos ce e inutil ,pus cooldown unde e necesar ,fixate ,pe scurt toate sunt BUNE. TAG pentru level: Meniu de joc: Meniu de admin: Meniu de VIP: Primul fiind de human si al doilea de ZM Meniu de XP: Human Class: Momentan doar 3 daca se prezinta interes mai mult pentru acest addons se vor face mai multe. Poate va intereseaza si cum arata hudul si asa se prezinta: Meniu knife: Modele cu tematica horror: Fiecare model se salveaza in fisierul lui pentru a nu se pierde. Va pot pune modele dupa achitare pe 5 mape,alegerea e a dumneavoastra. Asa arata in FTP: Extra Iteme ZM: Extra Iteme Human: +jetpack(daca nu se vrea,pot sa-l scot) Nemesis are abilitatea de a ingheta human + hud informativ Addons-ul asta ruleaza pe neoserver.ro de alte hosturi nu raspund! Doar pe acest host am lucrat asa ca doar aici ofer suport in caz de probleme! Admini se logheaza in felul urmator: pas cu pas ,nu va grabiti! setinfo rate "" astea sunt necesare pentru ca sunt cazuri cand config nu coopereaza  setinfo model "" pe scurt poate aveti niste binduri sau ceva setinfo parola 1 inclusiv si 1 !! si trebuie sa ne protejam si noi serverul. setinfo _pw parola Sper ca e de inteles ca unde am scris parola de fapt e parola dumneavoastra,trebuia sa mentionez asta. O sa se creeze un folder pentru admini. Asa o sa va arate lista de admini: Aveti evidenta cand intra/ies si ce fac pe server: Aveti si lasere pentru human/zm: Eu am lasat sa fie si pentru zm: Doar tu si adversari va puteti sparge laserul: Daca scrii /takelm laserele revin la tine indiferent de unde sunt pe mapa! Modul aici nu e pe infectare ci pe kill! Respawn la baza cand esti zm. Adaugare efect cand primesti damage de la zm. Adaugare jumpscare pentru tematica mai creppy. Adaugare efect cand mori. O sa va las si un video: Ce este scos din addons: Modul swarm sters din addons. Hud informatie cand x e infectat de y , sters din addons. +1 scor cand esti infectat sters din addons. Ignorare frag survivor/nemesis,etc sters din addons. ZM dublu hp cand e primul zm sters din addons.[in functie de client se poate adauga] // asta l-am facut hardcoded sa-l editezi direct din .sma Glow sters de pe survivor/assassin/sniper. Aura stersa de pe survivor/sniper/assassin. Flashlight sters din addons. Thunder sters din addons. Points sters din addons. Ofer suport la instalare/explicare,eventual daca mai fac vreun update sesizez in topic.
  • Nume real :Bogdan Varsta :33 Motivul pentru care doresti sa aplici? :sunt deja pe serv asta de luni bune,intru zi de zi si nu prea vad admini sa schimbe hartile sau sa se uite de codati. Cata experienta aveti in domeniu?joc de cand eram mic de la 16-17 ani Ai citit regulamentul? (cuvant cheie*) :Parfum Categoria dorita spre moderare ? :gaming
  • Acceptat, da-mi datele in pm sau pe discord:  qkuch
  • Contra unban . Daca dai rr la cs , degeaba mai faci wg 🙂
 • Recent Achievements

  • MARUSKYgfx earned a badge
   Week One Done
  • MARUSKYgfx earned a badge
   One Month Later
  • Rainq earned a badge
   Conversation Starter
  • thulioara earned a badge
   First Post
  • thulioara earned a badge
   Week One Done
 • Forum Statistics

  • Total Topics
   6.7k
  • Total Posts
   30.6k
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines