Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Yesterday
 3. Buna seara, te astept maine la o verificare pe discordul nostru, s-ar putea sa fi prins un ip banat dar trebuie sa verificam. mersi pentru intelegere!
 4. Contra , nu ai orele necesare nici pe steam și nici pe server.
 5. Nickname'ul de pe server: xennon go.elders.ro Nume și vârsta: Edy 16 Link Profil de Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199266979801/ ID Discord: XeNNoN#2915 Ore jucate pe server (acceseaza https://panel.elders.ro/active/ si posteaza link cu orele tale): https://panel.elders.ro/active/index.php?type=name&search=xennon Cate ore poti sta pe server zilnic: 3-4+ ore Esti de acord sa fii verificat in pc de un membru staff(DA/NU): DA Experienta in utilizarea comenzilor de Admin pe CSGO?(DA/NU): NU Cont prime?(DA/NU): DA Level Cont Steam: 4 Alte informatii: am votat
 6. ai spus si tu ca ai doar 6 ore, din cati "codati" dai tu pe u@ probabil ca doar 10% sunt chiar codati si suferi mult.
 7. Nickname'ul de pe server: Edw Nume și vârsta: Ma numesc Eduard Gabriel, am varsta de 18 ani. Link Profil de Steam: https://steamcommunity.com/id/RomanianTalent/ ID Discord: Edw#0392 Ore jucate pe server (acceseaza https://panel.elders.ro/active/ si posteaza link cu orele tale): https://panel.elders.ro/active/index.php?type=name&search=Edw Cate ore poti sta pe server zilnic: Pot sa cateva ore dupa ce termin munca, iar cand am zile libere pot sta 3-4-5 ore pe server. Esti de acord sa fii verificat in pc de un membru staff(DA/NU): Da Experienta in utilizarea comenzilor de Admin pe CSGO?(DA/NU): Da Cont prime?(DA/NU): Da Level Cont Steam: 21 Alte informatii: Am doar 6 ore pe server, dar am decis sa aplic ca functia de admin deoarece am observat ca nu sunt admini activi pe server si as putea sa ajut serverul.
 8. Nick:Cosmin Varsta:14 Link profil Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199143150212/ ID Discord :ᵃᵏᵃ-762#4466 STEAM ID Numeric (status in consola)/STEAM_1:0:591442242 Ora si data banului:11:36 26.06.2022 Admin/jucator reclamat- : Data si ora faptelor petrecute 11.36 26.06.2022 nu am facut nmk Ce s-a intamplat?:am intrat pe sv si mi am luat ban instant Dovada:imi arata Ai fost banat pe acest server!
 9. Last week
 10. Nume vechi: Ecstasyyy@ZEW Nume nou: St4fanPHEN0M3N. Ai clan? Si daca da, in ce clan esti?: KING OF ELDERS
 11. Ai primit unban. Locked.
 12. o fi din cauza ca am dat spam pe u@ cu wg 86.120.178.182
 13. Salut . Ai dat drop , nici macar nu ai raspuns cand ti-am zis de wargods. Dupa cate vad in ss-ul tau ai luat ban automat 5 minute . Eu ti-am dat ban 20 de ore imediat dupa ce ai iesit de pe server. Vei primii unban .
 14. salut ,ti se va scoate ban ul !
 15. Nick: WRATH IP: STEAM ID: STEAM_0 : 0 : 89292279 Data / Ora: 24/06/2022 18 : 59 Adminul care te-a banat: cHaZzZ Dovezi: https://imgur.com/a/bmk469s WG https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2413942 mi-a dat ban in 2 minute dupa ce l-a cerut, abia terminase de scanat.
 16. -> Nick (Nickname on server) : b0SS -> Hours played : https://www.gametracker.com/player/b0SS/94.176.2.23:27015/ -> Current rank : Moderator -> Requested rank : Administrator
 17. Odată cu apariția Epic Games Store, gaming-ul pe PC a văzut o mică fractură, iar cei care au ales să susțină noua platformă au cam renunțat la Steam. Dar odată cu asta, trecerea la o nouă platformă a însemnat și pierderea contactului cu partenerii de joacă din ecosistemul Valve. Dar această barieră tocmai a fost dărâmată, odată cu lansarea unei unelte noi care le permite dezvoltatorilor să introducă un sistem de multiplayer cross-platform. Culmea, că dintre cei doi jucători, ăia care au cedat și au lansat uneltele necesare integrării funcției de cross-platform gaming sunt cei de la Epic. Bine, mi se pare și normal ca ei să fie cei care iau această măsură, întrucât sunt platforma mai mică dintre cele două și trebuie să-și atragă un grup cât mai mare de fani. Iar lipsa de conectivitate cu Steam a reprezentat mereu o problemă. De acum va fi mult mai ușor să te poți juca cu prietenii tăi, indiferent de platforma preferată. Și cred că trebuia să avem o soluție pentru această chestie deja… dar știți cum se spune: Mai bine mai târziu decât niciodată. Și uite cum a picat anunțul ăsta la fix, întrucât mâine va fi lansat Fall Guys în format free-to-play și ar putea la fel de bine să fie primul titlu multiplayer popular care să devină jucabil între cele două platforme. Sursa
 18. Fa cerere unban după modelul de mai sus și revino.
 19. duplicate account adica ai luat ban pe alt cont =)) si re faci cererea cu modelul de unban. Nick: Varsta: Link profil Steam: ID Discord : STEAM ID Numeric (status in consola): Ora si data banului: Admin/jucator reclamat: Data si ora faptelor petrecute: Ce s-a intamplat?: Dovada:
 20. am primit ban pe motivul ca am duplicate account😘 nu am facut nimi
 21. Te astept TS ts.elders.ro pentru a primi gradul.
 22. Salut din pacate ai prea multe contra-uri din partea adminilor am inteles ca ai avut niste probleme de limbaj incearca sa le rezolvi si te astept cu o noua cerere peste 14 zile.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines