Jump to content

M72RO

Members
  • Posts

    72
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by M72RO

  1.    < / > Tipul lucrării [avatar/semnătură/banner/etc.]: avatar
       < / > Textul principal: SR_RO 
       < / > Textul secundar [www.elders.ro/elders.ro/server.elders.ro]:TS.ELDERS.RO
       < / > Dimensiunile imaginii: CORESPUNZATOARE
       < / > Stock/render/tematică:-
       < / > Alte detalii:-
       < / > Link către ultima cerere:-

    • Haha 1
  2. [SR_RO] Scorpionul Rosu Romania

    DFDFD.png

    FACEBOOK [SR_RO] SCORPIONUL ROSU

    ELDERS ROMANIA

     

    Jucatorii din clan trebuie sa fie pe TS de la ora 19:00 ora Romaniei! De la ora 21:00 ofensiva este obligatorie, de la ora 20:00-20:50, 22:00-23:00 se fac detasament de Tier VIII-X!

    1. Pe primul loc este jobul tau!
    2. Sa fii sanatos si sa ai familia alaturi este cea de-a doua regula!
    3. A treia si ultima regula este jocul. Niciodata sa nu pui jocul mai presus de cele doua.

  3.  

    2222.png

     

    Salutare, clanul nostru cauta jucatori activi dorinci de a juca Plutoane, Detasamente si Clan Wars!!! Daca esti un jucator care doresti sa vii la noi in clan esti primit cu cel mai mare drag, aici seara de seara se joaca Plutoane, Detasamente, Ofenisve si Clan Wars sunt active seara de seara rezerve de la clan. Este obligatoriu Team Speak 3, aici nu se injura, nu se jigneste aici jucam doar de placere. Aici nu tinem cont de WN8 sau cine stie ce scoruri, noi cerem doar 2 tancuri de Tier X, 2 tancuri de Tier VIII si in rest sa te distrezi cu colegi!!

     

     

     

  4. Regulile jocului

     

    1. Regulile jocului stabilesc modul în care ne așteptăm să vă comportați atunci când jucați jocul. Vă rugăm să consultați cu atenție Regulile jocului înainte de a juca jocul. Vă rugăm să rețineți că „jocul de rol” nu este o scuză pentru încălcarea Regulilor de joc.

    2. Dacă sunteți în încălcare materială a Regulilor de joc, atunci putem, la discreția noastră rezonabilă, în funcție de gravitatea încălcării, să întreprindem unele sau toate acțiunile următoare:

    • (a) suspendați accesul la funcționalitatea „chat de joc” din joc pentru o perioadă scurtă de timp;
    • (b) suspendați accesul la funcționalitatea „chat de joc” din joc pentru o perioadă mai lungă de timp; și
    • (c) suspendați sau închideți contul dvs. conform prevederilor din Termenii și condițiile.

    Dacă încălcarea este prima dvs. încălcare, dacă nu este flagrantă, dacă este capabilă să se vindece și dacă circumstanțele ne permit să facem acest lucru, vă vom oferi o notificare scrisă cu 14 (paisprezece) zile calendaristice înainte de închiderea contului pentru a vă oferi posibilitatea de a vindeca încălcarea în această perioadă de timp. Dacă vă suspendăm Contul, atunci în perioada suspendării nu veți putea accesa contul dvs. sau utiliza niciunul dintre Servicii. Dacă vă închidem Contul, atunci nu veți mai putea accesa niciodată Contul dvs. și este posibil să vă interzicem accesul sau utilizarea Serviciilor în viitor.

    3. Dacă vă suspendăm accesul la funcționalitatea „chat de joc” din joc, atunci în perioada suspendării, veți putea juca jocul și puteți citi „chat-ul de joc” al altor jucători, dar nu veți putea participa în „chat de joc”.

    4. Regulile jocului pentru anumite jocuri pot conține alte restricții în funcție de natura jocului și funcționalitățile acestuia. În cazul unor discrepanțe între această secțiune 9 și regulile de joc pentru un anumit joc, acestea din urmă vor prevala.

    5. Dacă întâlniți un alt utilizator care încalcă oricare dintre regulile jocului, vă rugăm să raportați această activitate la Wargaming utilizând funcțiile „Ajutor” sau „Raportați abuz” din joc, dacă sunt disponibile, sau contactați altfel asistența pentru clienți la https: // eu. wargaming.net/support/ .

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines