Jump to content

[Sport] - Koeman, încrezător că Messi va rămâne la Barcelona după ultimele evenimente: "Este bine că s-a întâmplat asta"


kenveloo-

Recommended Posts

FC Barcelona v C.A. Osasuna - La Liga Santander

PSG și FC Barcelona se înfruntă miercuri în returul optimilor Champions League, iar antrenorul Ronald Koeman speră la "o remontada".

FC Barcelona cedat categoric în tur, scor 4-1, dar Koeman are încredere în băieții lui: "Nimic nu este imposibil, noi vom merge acolo să câștigăm. Nu știu dacă Laporta îl va convinge pe Messi să rămână, pentru că decizia îi aparține lui, dar este bine că el și Leo au un trecut împreună.

Koeman, încrezător că Messi va rămâne la Barcelona după ultimele evenimente: "Este bine că s-a întâmplat asta"
Trebuie să profităm de ocaziile pe care le vom avea. Dacă vom da totul pe teren, putem spera la final să obținem un rezultat bun. Cel mai rău lucru ar fi să nu dăm totul pe teren mâine seară.

Dacă jucătorii vor fi montați și Leo Messi va face un meci foarte bun, totul este posibil. Nu trebuie să punem toată presiunea pe Leo, dar el are abilitatea de a decide orice joc", a spus Koeman, conform AS.

 

sursa: digisport.ro

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines