Jump to content

[Sport] "Messi dezamageste Barcelona si apoi o tradeaza!" Reactiile de la miezul noptii dupa eliminarea Barcelonei in fata lui PSG! Ce scrie presa internationala


L Z D

Recommended Posts

"Messi dezamageste Barcelona si apoi o tradeaza!" Reactiile de la miezul noptii dupa eliminarea Barcelonei in fata lui PSG! Ce scrie presa internationala

Barcelona a fost eliminata din optimile Champions League de PSG, scor general 5-2. 

La finalul partidei de pe Parc des Princes, presa internationala a reactionat dur la adresa catalanilor care nu au reusit sa obtina mai mult de o remiza in Franta. 

Jurnalistii de la Gazzetta dello Sport au criticat jocul lui Messi, pe care il acuza ca ar fi tradat-o pe Barcelona. "Messi a dezamagit-o pe Barcelona, iar apoi a tradat-o! Nici vorba de 'remontada', PSG zboara spre sferturi" a fost titlul dat de italieni. 

Cei de la Diario Sport au punctat forma buna in care s-a aflat Keylor Navas in aceasta seara, portarul reusind cateva interventii excelente, inclusiv la un penalty executat de Messi. "Iluzia Barcelonei s-a lovit de un Keylor Navas inspirat" au titrat spaniolii. 

Jurnalistii francezi de la L'Equipe au fost moderati in laude la adresa celor de la PSG, notand ca echipa lui Pochettino s-a calificat in sferturile Champions League fara sa straluceasca. 

La randul lor, spaniolii de la Marca au punctat faptul ca Barcelona a fost eliminata cu capul sus, PSG nereusind sa castige in aceasta seara. 

messi-dezamageste-barcelona-si-apoi-o-tradeaza-reactiile-de-la-miezul-noptii-dupa-eliminarea-barcelonei_1.png

messi-dezamageste-barcelona-si-apoi-o-tradeaza-reactiile-de-la-miezul-noptii-dupa-eliminarea-barcelonei_2.png

 

https://www.sport.ro/liga-campionilor/messi-dezamageste-barcelona-si-apoi-o-tradeaza-reactiile-de-la-miezul-noptii-dupa-eliminarea-barcelonei.html

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines