Jump to content

[Sport] - Octavian Popescu, ironizat după meciul cu Steaua: ”Cred că nu prea are chef de Liga 3”


kenveloo-

Recommended Posts

FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-FCSB, LIGA 1 CASA PARIURILOR (3.02.2021)

Bărbulescu, unul dintre cei mai experimentați jucători din lotul Stelei, l-a ironizat pe Octavian Popescu, puștiul lăudat în dese rânduri de Gigi Becali și trimis la echipa a doua pentru a-i încurca pe ”militari” în drumul spre promovare.

Valentin Bărbulescu: ”Nu prea l-am văzut azi. Să stea acolo un de e locul lor sau unde cred ăștia că e locul lor”
"Am pierdut două puncte astăzi, am avut ocaziile mai clare. FCSB a avut o echipă bună, cu mulți fotbaliști de Liga 1. Unii aleargă după doi iepuri și s-ar putea să nu prindă niciunul.

Fotbaliștii tineri au niște figuri... Au o aroganță pe care n-o înțeleg. E treaba lui. Am discutat și în privat, i-am zis să crească bine, că asta e cel mai important lucru. Nu prea l-am văzut azi, cred că nu prea are chef de liga a 3-a. Să stea acolo unde e locul lui sau unde cred ăștia că e locul lor.

La faza golului anulat, am lovit mingea, adversarul mi-a dat în picior. Dacă n-a dat golul, trebuia dat penalty. Nici nu prea am protestat la faza aia, să se pronunțe specialiștii.

Degeaba câștigam azi cu 3-0, cu 4-0, dacă ne bat la baraj. Am jucat pentru suporteri. Au fost nervi pe final. Așa sunt derby-urile. Noi suntem focusați pe ce avem de făcut", a spus Valentin Bărbulescu, la finalul partidei cu FCSB.

Octavian Popescu a ieșit accidentat din meciul CSA Steaua - FCSB 2
Octavian Popescu a acuzat o accidentare după o contră dură avută la mijlocul terenului cu Valentin Bărbulescu, căpitanul Stelei, care a fost și avertizat pentru intrare.

La câteva zeci de secunde de la duel, Octavian Popescu a fost înlocuit de Bogdan Vintilă cu Robert Tudor. Totuși, motivul schimbării ar putea fi doar precauția.

 

sursa: digisport.ro

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines