Jump to content

[Sport] - Alexandru Maxim, aproape de transferul carierei! Mijlocașul e dorit de granzii Turciei


kenveloo-

Recommended Posts

Alex Maxim, mijlocașul lui Gaziantep / Foto: Twitter @GaziantepFK

Alexandru Maxim a avut evoluții excelente în ultimul an, de la transferul la Gaziantep, iar în următoarea perioadă de mercato ar putea fi protagonistul unei noi mutări.

Marius Șumudică, antrenorul care l-a adus la Gaziantep pe Alex Maxim, a dezvăluit că Beșiktaș și Galatasaray, două dintre cele mai mari cluburi ale Turciei, aflate acum în luptă directă pentru titlu, ar fi interesate de transferul mijlocașului ofensiv român.

Beșiktaș și Galatasaray, pe urmele lui Alex Maxim
”Alex Maxim este un jucător dorit de forțele din Turcia, de Galatasaray, de Beșiktaș. A crescut foarte mult cu mine, e un băiat care mi s-a părut introvertit la început, dar a fost o impresie greșită.

Maxim e un jucător căruia am reușit îi intru la inimă. Am reușit să-l fac să joace la capacitatea lui maximă și așa a intrat în atenția granzilor din Turcia. Sunt mândru că am lucrat cu el și că am putut să contribui la ascensiunea lui”, a declarat Marius Șumudică, conform turcilor de la Ensonhanber.

La Gaziantep, unde a ajuns după o perioadă mai puțin fastă la Mainz, Alex Maxim a reușit 19 goluri și trei pase decisive în cele 45 de minute jucate.

Mijlocașul ofensiv român a fost unul dintre jucătorii cheie în ascensiunea din ultimul timp a echipei Gaziantep, care s-a salvat fără nicio emoție de la retrogradare în stagiunea precedentă, când era nou promovată, și care acum este pe locul șapte.

 

sursa: digisport.ro

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines