Jump to content

[Stiri] - Prima reacţie a lui Andrea Pirlo după ce presa din Italia a anunţat plecarea lui Cristiano Ronaldo de la Juventus


kenveloo-

Recommended Posts

Cristiano Ronaldo și Andrea Pirlo / Foto: Getty Images

Juventus a fost eliminată de Porto din UEFA Champions League şi nu are parte de un sezon grozav nici în Serie A, unde ocupă poziţia a 3-a.

Ce spune Andrea Pirlo despre Cristiano Ronaldo
Presa din Italia a scris în ultimele zile despre iminenta plecare a lui Cristiano Ronaldo în vară, după ce Juventus i-ar fi stabilit un preţ de 29 de milioane de euro.

Andrea Pirlo a vorbit despre situaţia starului portughez şi spune că acesta este dezamăgit după ratarea calificării în sferturile de finală din UCL.

"Ronaldo e OK. E normal să fie dezamăgit după ce s-a întâmplat în Champions League, la fel ca toţi ceilalţi. S-a antrenat foarte bine, a fost recuperat şi va juca mâine seară", a afirmat Andrea Pirlo.

Cagliari - Juventus e duminică, de la ora 19:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 3
"E noral să apară zvonuri după această eliminare. Ronaldo e cel mai bun jucător din lume, alături de Leo Messi. Întotdeauna a jucat bine pentru noi şi şi-a demonstrat mereu valoarea. Proiectul început în ultimii ani a avut la bază formarea unei echipe cu jucători cu un anumit pedigree. E imposibil să creezi o echipă numai din jucători tineri. Acesta a fost proiectul iniţial şi cu siguranţă nu ne vom abate de la el.", a mai spus Pirlo.

Alături de varianta unei reveniri la Real Madrid, pentru Cristiano Ronaldo, în cazul în care va pleca de la Juventus în vară, cu un an înaintea expirării contractului, există și posibilitatea unui transfer la PSG, unul dintre puținele cluburi care îi pot respecta pretențiile financiare.

  • 27 de goluri în 32 de meciuri a marcat Cristiano Ronaldo în toate competițiile, în acest sezon
  • 36 de ani are Cristiano Ronaldo
  • 92 de goluri în 121 de partide a marcat pentru Juventus

 

sursa: digisport.ro

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines