Jump to content

[Sport] - Dan Nistor a explicat de ce își celebrează golurile cu un salut: ”Îmi umple inima de bucurie de fiecare dată”


kenveloo-

Recommended Posts

FOTBAL:UNIVERSITATEA CRAIOVA-UTA ARAD, LIGA 1 CASA PARIURILOR (16.03.2021)

Dan Nistor (32 de ani) a înscris primul său gol în acest sezon pentru Universitatea Craiova, în meciul cu UTA, încheiat cu scorul de 2-0.

Dan Nistor: ”E practic salutul nostru”
„Jucându-mă des cu fiu-meu prin casă, tot zice că el e căpitanul și face salutul acesta al militarilor. Dimineața, la prânz, seara, practic de fiecare dată când mă vede. Și eu, la rândul meu, de fiecare dată când marchez mă duc către camera televiziunilor de pe marginea terenului și imit fix aceeași mișcare pe care o face și el în acel moment din fața televizorului.

E practic salutul nostru și îmi umple inima de bucurie de fiecare dată”, a spus Nistor, potrivit paginii oficiale de Facebook a Craiovei.

Dan Nistor, despre schimbarea adusă de Marinos Ouzounidis
Mijlocașul formației din Bănie a transmis că, odată cu venirea lui Marinos Ouzounidis, apărarea a cunoscut o creștere evidentă. De asemenea, Dan Nistor a prefațat și lupta la titlu, care se va da în trei, între FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova.

”Mă bucur că n-am primit gol, se vede că lucrăm defensiv, lucrăm bine. Avem acum două finale, cu FCSB și CFR Cluj, apoi play-off-ul, unde va fi care pe care”, a declarat Dan Nistor.

 

sursa: digisport.ro

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines