Jump to content

[News] Cîmpeanu, despre elevii din zonele în carantină: În declarația pe propria răspundere avem la „motive justificate” însoțirea copiilor


ClaudiuLTDL

Recommended Posts

23.03.2021 18:08

elevi la scoala masti la orele de sport

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, spune că în declarația pe propria răspundere pentru ieșirea din localitățile aflate din carantină există un punct dedicat „motivelor justificate” de deplasare, unde e inclusă și însoțirea copiilor. El a răspuns astfel unei întrebări privind situația copiilor din localitățile aflate în carantină care merg la școală în alte orașe.

„În limitele de competență ale Ministerului Educației – și subliniez acest lucru – deja suntem într-o situație care poate fi obiectul unei întrebări de acest gen, pentru că am văzut aseară, încă 4 localități din Ilfov au intrat în carantină, iar Bucureștiul are peste 6 la mie. Mă exprim încă o dată, urmărind formularul declarației pe propria răspundere, secțiunea a doua, care definește modalitățile de intrare și ieșire din zonele carantinate, putem observa la punctul E - „motive justificate”- însoțirea copiilor. Nu vreau să mă exprim mai mult de atât”, a spus Cîmpeanu, răspunzând la o întrebare a jurnaliștilor.

„Oricum, școlile vor rămâne deschise până pe 1 aprilie și începând din 2 aprilie vor intra în vacanță. În vacanță nu sunt cursuri online, vacanța este vacanță”, a adăugat el.

Editor : Monica Bonea

Sursa:digi24.ro

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines