Jump to content

[Sport] - A sunat alarma la Real Madrid! Thibaut Courtois a ratat ultimul joc al Belgiei: "Probabil a dormit într-o poziție greșită"


kenveloo-

Recommended Posts

thibaut-courtois

Thibaut Courtois (28 de ani), unul dintre cei mai buni oameni ai lui Zinedine Zidane la Real Madrid, le-a dat emoții suporterilor "blancos" după ce a ratat partida selecționatei Belgiei cu Belarus, scor 8-0, în preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

Goalkeeper-ul lui Real Madrid a simțit dureri la nivelul umărului înaintea jocului cu Belarus, iar selecționerul Belgiei a hotărât să-l menajeze. Locul său a fost luat de Simon Mignolet, fostul jucător al lui Liverpool, iar elevii lui Roberto Martinez s-au distrat cu adversarii. La finalul meciului, tehnicianul iberic i-a liniștit pe fanii campioanei Spaniei. Acesta a dezvăluit că accidentarea lui Courtois nu este una gravă.

Thibaut Courtois le-a dat emoții celor de la Real Madrid. Portarul belgian a lipsit de la ultimul meci al reprezentative țării sale
După ce i-a pierdut pe Toni Kroos și pe Federico Valverde în această pauză provocată de meciurile echipelor naționale, lui Zinedine Zidane i-a trecut glonțul pe la ureche. Thibaut Courtois este unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai săi și o eventuală accidentare de durată a belgianului i-ar fi dat mari bătăi de cap antrenorului lui Real Madrid.

"Courtois a simțit o durere la nivelul umărului, probabil a dormit într-o poziție greșită. Planul era ca el să joace, dar nu a fost 100%. Este una dintre acele accidentări care durează două-trei zile. Nimic de care să ne facem griji", a declarat selecționerul Belgiei Roberto Martinez.

Belgia este liderul Grupei E din preliminariile Cupei Mondiale din Qatar, cu 7 puncte după primele trei jocuri. Două victorii, 3-1 cu Țara Galilor și 8-0 cu Belarus, și o remiză în Cehia, 1-1, i-au propulsat pe băieții lui Roberto Martinez în postura de mari favoriți la calificarea la turneul final de anul viitor.

  • 35 de goluri în 37 de partide a încasat Thibaut Courtois în acest sezon. În 14 meciuri, belgianul a închis poarta
  • 75 de milioane de euro este cota de piață a lui Courtois, potrivit Transfermarkt

 

sursa: digisport.ro

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines