Jump to content

[Sport] - Olivier Giroud pregătește o mutare la Roma. Cu ce "perlă" vrea Chelsea să îl înlocuiască


kenveloo-

Recommended Posts

Wolverhampton Wanderers v Chelsea, Premier League, Football, Molineux Stadium, Wolverhampton, UK - 15 Dec 2020

Olivier Giroud (34 de ani), atacantul lui Chelsea, plănuiește o mutare la AS Roma. Agentul jucătorului francez s-a întâlnit cu oficialii clubului din Serie A pentru a discuta termenii unui potențial transfer.

Atacantul lui Chelsea se apropie de încheierea contractului cu formația londoneză, iar acest lucru a atras interesul a mai multor cluburi din Serie A, una dintre acestea fiind AS Roma.

Olivier Giroud negociază cu AS Roma
Agentul lui Olivier Giroud s-a întâlnit cu Tiago Pinto, directorul tehnic al Romei, și au purtat discuții cu privire la transferul jucătorului francez.

Giroud nu a reușit să prindă primul unsprezece sub supravegherea lui Thomas Tuchel. Lipsa sa de activitate pe banca londonezilor scade șansele ca atacantul să își prelungească înțelegerea cu Chelsea.

În acest sezon din Premier League, Olivier Giroud a intrat de 14 ori pe teren în culorile lui Chelsea și a marcat patru goluri.

Olivier Giroud are un palmares impresionant. Francezul este campion mondial, a cucerit titlul Europa League cu Chelsea, este de trei ori câștigător al Supercupei Angliei cu Arsenal, de patru ori câștigător al Cupei Angliei, de trei ori cu Arsenal și o dată cu Chelsea, și campion al Franței cu Montpellier.

Chelsea țintește la Sergio Aguero
Se pare că oficialii lui Chelsea se gândesc deja la un potențial înlocuitor al lui Olivier Giroud. Potrivit Sportsmail, echipa londoneză este hotărâtă să semneze cu argentinianul Sergio Aguero.

Competiția pentru serviciile atacantului lui Manchester City este strânsă, Barcelona și Real Madrid fiind și ele interesate de argentinian.

Contractul lui Aguero cu City va expira în luna iulie. În acest sezon, atacantul a evoluat în 14 partide și a marcat trei goluri.

 

sursa: digisport.ro

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines