Jump to content

[Sport] - FCSB, forțată să se mute mai devreme la Giurgiu! Cum a reacționat staff-ul roș-albaștrilor și mesajul lui Gigi Becali


kenveloo-

Recommended Posts

FOTBAL:ANTRENAMENT FCSB CU TONI PETREA PRINCIPAL (15.07.2020)

Partida main-event al rundei cu numărul 29 din Liga 1, penultima a sezonului regulat, FCSB - Universitatea Craiova, se va juca diseară, la Giurgiu, de la ora 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Meciul trebuia să fie găzduit de Arena Națională și ar fi fost ultimul al roș-albaștrilor acolo din acest sezon, pentru că după aceea arena intră în renovare înainte de Euro 202o. Se va schimba iar gazonul pe cel mai mare stadion al țării, doar că de data aceasta se va monta unul hybrid.

Ce mesaj le-a transmis Gigi Becali jucătorilor, legat de stadionul din Giurgiu
Din cauza unor probleme legate de cub, care a fost lăsat aproape de nivelul gazonului și nu mai poate fi ridicat, chestiuni tehnice, liderul Ligii 1 a trebuit să-și mute cartierul general la Giurgiu, pe Stadionul ”Marin Anastasovici”.

Toni Petrea, antrenorul  roș-albaștrilor, a comentat acest incident, la conferința de presă de dinaintea duelului cu oltenii.

”Pe Arena Națională ne simțim foarte bine, este un stadion pe care am obținut rezultate foarte bube, dar am mai jucat și la Giurgiu. O putem face bine si acolo”, a spus Petrea.

Și Gigi Becali a ținut să le transmită un mesaj jucătorilor.

”Nu este nicio problemă că vom juca la Giurgiu. Eu le-am și spus de mai multe ori și o spun și acum. Ai valoare, joci oriunde, pe orice teren.

Echipa este bine pregătită. Obiectivele noastre rămân aceleași”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru digisport.ro.

 

sursa: digisport.ro

Pentru orice problemă în legătură cu forumul / server mă poţi contacta pe STEAM sau pe TeamSpeak unde mă găseşti online 24/24.

Te rog să citeşti regulamentul comunităţii ca să nu avem neînţelegeri pe viitor.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this website, you agree to our Terms of Use and Guidelines